De 08:00 a 09:00
No Preguntis
De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
Imatge del partit d'aquesta tarda a la piscina Josep Vallès Imatge del partit d'aquesta tarda a la piscina Josep Vallès | CN Sabadell
16.02.2018 17:52

L'Astralpool apallissa el Rubí (33-6) i s'enfrontarà al Sant Andreu a les 'semis' de la Copa de la Reina

Complint els pronòstics. L'Astralpool Natació Sabadell s'ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina de waterpolo, després d'apallissar de forma contundent al Natació Rubí (33-6) en el seu debut als quarts de final de la competició del KO. Les de David Palma es veuran les cares demà (12 h) amb el Sant Andreu que a la primera eliminatòria ha derrotat a La Sirena CN Mataró (11-8). Les barcelonines han fet valer un molt bon inici (5-0) per superar a les maresmenques i mantenir l'avantatge fins el final del partit. Pel que fa al partit de l'Astralpool, tot ha quedat sentenciat com era d'esperar al primer quart. Un parcial de 8 a 1, amb quatre gols de Maica Garcia i tres de l'ex-waterpolista del Rubí, Bea Ortiz han deixat el partit encarrilat per les de David Palma. Poc més a explicar d'un partit que ha servit a les sabadellenques per agafar ritme de competició després dels compromisos internacionals amb la selecció espanyola i pensant en les semifinals de demà contra el Sant Andreu

Després de trencar el gel amb aquest partit, l'Astralpool Natació Sabadell descansarà i començarà a plantejar el compromís de demà contra el Sant Andreu de Javi Aznar. Les barcelonines han mostrat un molt bon nivell, sobretot amb ràpids contraatacs i s'han consolidat com l'alternativa més ferma a intentar plantar cara al Club. Aquests dos equips ja s'han trobat diferents cops aquesta temporada, sempre amb victòria del Sabadell, l'últim d'ells a la fase de grups de la Champions. El que sembla evident és que la cita de demà a la Josep Vallès del barri de Sants de Barcelona serà la final anticipada d'aquesta Copa de la Reina, a l'espera de veure què passa per l'altre costat del quadre on les amfitriones del CE Mediterrani surten com a favorites.