De 15:30 a 16:30
Amunt el teló (R)
De 16:30 a 17:30
La Llanterna màgica (R)
Els representants de l'Astralpool, amb la Copa del Món | @CNSabadell Els representants de l'Astralpool, amb la Copa del Món | @CNSabadell
03.07.2023 10:41

Medalla d'or pels 4 waterpolistes de l'Astralpool abans de viatjar a Fukuoka

El combinat espanyol de waterpolo masculí, amb quatre representants de l'Astralpool Natació Sabadell, ha pujat aquesta matinada al primer esglaó de la Super Final de la Copa del Món que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana a Los Angeles. L'equip que entrena David Martín ha passat per sobre d'Itàlia a la final imposant-se per 10-4. Cal destacar el paper del porter de l'Atlètic Barceloneta, Unai Aguirre, que ha acabat el partit amb 11 aturades.

Així doncs, els representants del Club Natació Sabadell, Edu Lorrio, Fran Valera, Sergi Cabanas i Bernat Sanahuja (si bé els dos últims ja està confirmat que no seguiran a l'Astralpool la temporada que ve, continuen comptant com a jugadors del Sabadell fins al setembre) tornen cap a casa amb la medalla d'or penjada al coll.

La selecció espanyola ha fet un campionat per emmarcar, vencent amb autoritat a Alemanya als quarts de final per 18-9 -amb 3 dianes de Sanahuja i una de Fran Valera- i per un ajustat 10-8 a les semifinals contra Hongria -amb dos gols de Bernat Sanahuja i un de Sergi Cabanas-. Estats Units ha completat el podi després de vèncer a la final de consolació contra Hongria per 14-13.

La Copa del Món que s'ha celebrat a Los Angeles serveix als de David Martín per encarar amb forces el Mundial de Natació de Fukuoka, on defensaran el títol de campions del món que van aconseguir a Budapest just fa un any.

La Finetwork Aquàtics de Can Llong va acollir aquest cap de setmana el primer partit internacional de waterpolo adaptat. El duel històric que enfrontava a l'aigua a Catalunya i Itàlia se'l va endur finalment el combinat transalpí per 8-19. El Club Natació Sabadell va comptar amb quatre representants dins l'aigua i també el tècnic Sergio Moyano que va fer les tasques d'assistent a la banqueta dels catalans i Pep Riera que va actuar de delegat.