Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
27.04.2024 14:50

L'Astralpool Natació Sabadell elimina l'Steaua i jugarà la Final Four de l'Euro Cup masculina (7-6)

L'Astralpool Natació Sabadell masculí ja té la seva particular Final Four. L'equip de Quim Colet lluitarà pel títol de l'Euro Cup, la segona màxima competició continental, després d'eliminar un incòmode Steaua. Si el partit d'anada a Bucarest ja va acabar amb victòria sabadellenca per la mínima, avui s'ha repetit aquest guarisme (7-6) en un enfrontament en què la classificació per a les semifinals no s'ha pogut celebrar fins als últims compassos. A falta de confirmació en les pròximes hores, tot apunta que la final a quatre es disputarà els dies 18 i 19 de maig a Atenes i que el Jug de l'ex del Club Sergi Cabanas serà el penúltim obstacle per intentar aixecar una competició guanyada fa dos anys.

Conscient que partia amb un gol de desavantatge, el conjunt romanès ha sortit amb un punt d'intensitat que ha agafat desprevinguda, la defensa de l'Astralpool. Però sota pals hi havia un Edu Lorrio descomunal que, fins i tot, ha aturat un penal. Kosta Averka i Fran Valera, aquest per partida doble, han obert un primer forat amb el 3-0 que podia fer presagiar que el migdia seria força plàcid, però Vlad Georgescu s'ha posat l'Steaua a l'esquena.

Un gol de penal de Francesco Iudean ha empatat el partit en el tercer quart. Per sort, ha aparegut amb dues dianes consecutives Alberto Barroso, qui no ha deixat que entressin els nervis. Novament Valera, de penal, ha situat un 7-4 que semblava definitiu a l'inici de l'últim període, però l'Astralpool ha anat perdent waterpolistes pel camí amb tres expulsions i l'Steaua encara ha fet pujar el 7-6 faltant poc menys de tres minuts. La reacció visitant, no obstant això, ha acabat aquí i els de Quim Colet han celebrat una merescuda i treballada classificació per a la Final Four de l'Euro Cup. Torn per a la 'Segona'?

FITXA TÈCNICA
Astralpool CN Sabadell
: Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze, Vidović, Valera (3), Barroso (3), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach, Bustos i Teclas
CSA Steaua Bucuresti: Tic, Vusković, Georgescu (3), Fulea, Bota (1), Neamtu, Klikovać, Dinca, Tepelus, Oanta, Iudean (2), Goanta i Dragusin
Parcials: 2-0 / 2-2 / 2-2 / 1-2
Àrbitres: Colombo (ITA), Mišković (MNE)

Mataró 13-10 Sabadell

El migdia no ha pogut ser rodó del tot perquè el retorn de les set vegades campiones d'Europa a la competició domèstica s'ha saldat amb derrota. L'equip de David Palma ha caigut a Mataró (13-10) producte d'un parcial de 3-0 en els últims minuts i d'una setmana en què la preparació no ha estat l'adequada 'per culpa' de les celebracions de la Champions.

L'Astralpool acabarà tercer la fase regular de la Divisió d'Honor i, per tant, no tindrà 'factor piscina' a favor en tot el play-off. Abans arriba la Copa de la Reina que arrenca el pròxim divendres a Can Llong amb l'eliminatòria de quarts contra el Mediterrani. En el camí del vigent campió també hi ha un hipotètic encreuament contra les mataronines a les semifinals i contra el Sant Andreu a la final.