En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Celebració de la segona plaça en categoria mixta | Sandra Santanyes Celebració de la segona plaça en categoria mixta | Sandra Santanyes
26.04.2022 12:31

Podi de Sandra Santanyes i Toni Pacios en el seu retorn a la Brasil Ride

La parella de bikers sabadellencs, Sandra Santanyes i Toni Pacios, ha tornat a casa després de la seva participació en la present edició de la Brasil Ride Tour. Després de retirar-se l'octubre de 2018 completant 28 anys com a professional, Santanyes va tornar, precisament, al lloc i la prova on va anunciar que penjava la bicicleta.

Tot i que el primer objectiu d'ambdós ciclistes locals fos gaudir de l'oportunitat que els havia brindat l'organització de la cursa, finalment la realitat ha estat una altra. Santanyes i Pacios han quedat segons a la classificació general de parelles mixtes i, fins i tot, la Sandra ha aconseguit el premi individual 'TabuLegend' pel descens més ràpid.

A posteriori, però, la tornada a casa ha sigut més dura de l'esperat: 28 hores de viatge entre cotxes, minibus i fins a tres avions diferents. Tot i això, una experiència memorable per a la celebració de les noces de porcellana, el vintè aniversari de casats de la parella de ciclistes.