Ona d'Escacs (R)
Eufòria dissabte passat al vestidor blanc-i-vermell | Can Rull RT Eufòria dissabte passat al vestidor blanc-i-vermell | Can Rull RT
15.01.2024 14:55

El primer derbi del 2024, per al Can Rull RT a ritme de golejada (5-2)

Golejada del Can Rull Rómulo Tronchoni contra el Sabadell Nord (5-2) en la primera jornada del 2024 a Segona Catalana. L'esbojarrat duel entre sabadellencs es va saldar amb quatre penals, set gols, dues targetes vermelles i un lateral jugant de porter els darrers minuts.

"Era un partit important i necessitàvem els tres punts. El partit ha estat molt d'anada i tornada però hem sabut aprofitar les nostres. Ara hem de centrar-nos en intentar arribar a dalt perquè tenim equip per fer-ho. Qui encadeni uns quants partits guanyant obrirà distàncies i espero ser nosaltres"

Lluri Granado, porter del Can Rull RT

El Can Rull se situa vuitè amb 22 punts després d'adjudicar-se amb molta superioritat el derbi. Jose Enrique i Dani Domínguez va avançar l'equip d'Alfonso Martínez de sortida. Després, Eric Tompkins va retallar diferències de penal, però els locals van sentenciar el partit al tram final de la primera meitat. Marc Suárez va fer el tercer i malgrat la meritòria doble intervenció del porter Anthony en una nova pena màxima, Bellón va aprofitar el posterior refús. Amb el 4-1 s'arribava al descans.

El lateral Alejandro Sola va acabar jugant de porter | Adrián Arroyo

Suárez de nou va fer el cinquè a l'equador de la segona part. El conjunt de Cristian Barea va tenir un altre penal per tornar al partit, però Tompkins el va enviar fora. Amb tot sentenciat, el derbi no es va tornar a animar fins a les acaballes: Ayman Hasni de forma acrobàtica va fer el segon dels de Ca n'Oriac, Abde va deixar amb un de menys el seu equip per doble amonestació i a falta de sis minuts també va ser expulsat el porter Anthony quan no li quedaven canvis als visitants, provocant que Sola acabés amb els guants posats.

Dos punts entre Can Rull RT i Sabadell Nord

Amb aquest 5-2, el Sabadell Nord es queda al desè lloc amb 20 punts, dos punts per sota del Can Rull. Els de Barea van tancar el 2023 amb tres jornades sense perdre però han estrenat el nou any de la pitjor manera. Per contra, a la zona oest miren cap a la zona alta després d'aquest triomf. Dissabte (17:15h) els blanc-i-vermells visiten l'equip que tenen just per sota, el Sant Quirze; mentre el Sabadell Nord rebrà diumenge (11:30h) el tercer per la cua: un Olímpic Can Fatjó que suma cinc derrotes seguides.

"No ha estat el nostre partit. No hem estat bé ni defensant, ni atacant. Sabíem què eren ells i que ens jugarien a les nostres esquenes però no hem sabut aplicar-ho. Hem d'aprendre dels errors"

Andrés Montero, capità del Sabadell Nord

El Tibidabo rescata un punt

El millor dels tres sabadellencs és el Tibidabo, que va salvar un punt del camp del Vic Riuprimer (2-2) aixecant un 2-0 en contra. El local Sergi Puig va fer un doblet en menys de mitja hora, però Fran Espinosa just abans del descans i Álex Caro entrada la segona meitat van signar l'empat definitiu. L'equip de Toni Sallés és sisè amb 25 punts, a sis del líder Torelló, abans del Tibidabo-Badia de diumenge (12h) a Torre-romeu.