De 15:00 a 16:00
Parlem d'Òpera (R)
De 16:00 a 19:00
Connectats
Bea Ortiz, en una acció d'atac contra les mataronines | RFEN Bea Ortiz, en una acció d'atac contra les mataronines | RFEN
14.11.2022 13:19

Cop d'autoritat de l'Astralpool femení guanyant a Sant Andreu i Mataró en menys de 24 hores

L'Astralpool Natació Sabadell ha tret el seu gen de campió per fer un cop sobre la taula a la Divisió d'Honor femenina. Les de David Palma van resoldre el doble compromís a domicili del cap de setmana amb dues victòries en menys de 24 hores: dissabte a la tarda a la Pere Serrat del Sant Andreu (8-12) i, l'endemà al migdia, a la Joan Serra del Mataró (9-16) prenent-se la revenja de la derrota a la Supercopa d'Espanya. Un simulacre immillorable pensant en el debut a la Champions del mes que ve.

A les instal·lacions maresmenques, l'Astralpool va marcar el ritme des de l'inici amb un parcial d'1-5 i va saber portar a ratlla la revifada de les de Dani Ballart per acabar golejant mentre el rival atacava de set amb portera-jugadora. Cal destacar el retorn de la neerlandesa Sabrina van der Sloot amb tres gols i l'aportació de la jove Nona Pérez amb un més. El conjunt sabadellenc passa a ser segon a la taula amb quatre triomfs en quatre partits, un menys que el Mediterrani.

"Sabíem que havíem d'entrar molt posades, molt intenses i agafar l'avantatge tan aviat com poguéssim, i així ho hem intentat fer a la primera part. Després han pujat de set i és el risc que corres quan puges la portera"

Nona Pérez, waterpolista de l'Astralpool

El cap de setmana ha estat rodó en clau Astralpool. El masculí també continua amb la plena de victòries a la Divisió d'Honor, cinc de cinc, amb el triomf a la Finetwork Aquàtics contra el CNB (13-11). Tot i això, l'equip de Quim Colet va haver de suar de valent, ja que a la mitja part perdia de dos i va necessitar d'un tercer quart màgic (6-1) per evitar mals majors i mantenir-se al capdavant després de la gesta del cap de setmana anterior contra l'Atlètic-Barceloneta.

I ara, setmana europea. Demà (12:30h) està programat un media day amb els mitjans previ a l'estrena d'aquest dimecres (19h) a la Champions League contra el Ferencváros hongarès a Can Llong i a la Supercopa d'Europa d'aquest dissabte (13h) també a casa contra el Pro Recco italià i en directe a Ràdio Sabadell

"Era molt difícil guanyar el Barceloneta, però mentalment ho era més aquest partit, ja que t'has de mantenir a dalt. Tot i no fer un bon partit en defensa, cometent algunes errades al principi, ens l'hem endut"

"Portem pensant en Europa des del moment en què el Club va decidir apostar per nosaltres. És un repte i una il·lusió, i estem ja centrats en el Ferencváros. Ells són un superequip, un dels favorits a guanyar la Champions. Nosaltres som novells, sense molta experiència, però podem competir contra qualsevol"