En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Moment de partit del passat cap de setmana | Bàsquet Pia Moment de partit del passat cap de setmana | Bàsquet Pia
09.02.2022 12:21

Raig de llum a Copa Catalunya: segona victòria del Bàsquet Pia i primera del CNS a domicili

No ha passat massa sovint aquesta temporada, a la Copa Catalunya masculina de bàsquet, que ambdós clubs sabadellencs guanyin el mateix cap de setmana. I menys a domicili. El Bàsquet Pia va tornar a assaborir el triomf després de gairebé quatre mesos sense fer-ho (54-58). L'última victòria dels escolapis constava del passat 17 d'octubre de 2021, en el partit de la jornada 4 que els enfrontava al mateix rival que el darrer cap de setmana, el Ripotrans Lliçà d'Amunt, cuer destacat del grup 3.

El passat diumenge, els de Toni Mesa van saber patir fins al final. Tot i anar per davant del marcador durant la major part del partit, el poc encert dels dos primers quarts va fer anar més escurats als sabadellencs en el tram final, on l'avantatge més gran va ser de set punts.

El pròxim diumenge (18h), un dels clars candidats a ocupar les places capdavanteres fins a final de temporada, el Comodality-Sant Adrià, visitarà el pavelló del carrer Garcilaso.

El Club Natació Sabadell s'endú el derbi vallesà davant el CB Cerdanyola

I després de quatre victòries a Les Naus, el Club Natació Sabadell es va estrenar per fi fora de casa. El conjunt entrenat per Jonathan Ramírez visitava la pista del, fins al moment, segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el CB Cerdanyola, amb diverses baixes per lesió. Tot i això, van saber anar a remolc durant bona part del partit i, als minuts finals, van posar-se per davant per establir el 52-54 final. Com la Pia, segueixen penúltims del seu grup, però amb cinc victòries.

El proper cap de setmana, els nedadors tindran doble partit. El primer, com a locals el dissabte (17:45h) contra el Ripollet, el tercer classificat del grup. I diumenge (18h), visitaran la pista del Club Bàsquet Almeda, en el partit ajornat de l’onzena jornada.