De 19:00 a 19:30
Això va de sèrie
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Rubén Martínez, lamentant-se d'una ocasió fallada a Torrent Rubén Martínez, lamentant-se d'una ocasió fallada a Torrent | Roger Benet
01.09.2024 21:29

Torrent 0-0 Sabadell: estrena agredolça a la Segona Federació

Oportunitat d’or desaprofitada per començar una lliga guanyant fora de casa per primera vegada en tot el segle XXI. No ha estat el cas tampoc en aquest inici de l’aventura a la Segona Federació 2024-25. El Centre d’Esports Sabadell ha tastat el fang de la categoria a San Gregorio amb un empat sense gols —i sense massa ocasions— més propi de l’antiga Segona ‘B’.

El punt aconseguit, que en un altre moment i en una altra realitat es podria donar per boníssim, deixa un regust estrany, ja que el context del partit se li ha posat de cara, a l’equip de David Català, quan el Torrent s’ha quedat amb un home menys restant encara mitja hora de joc. Tot i això, el Sabadell pràcticament no ha fet pessigolles als homes de Vicente Mir, que fins i tot han estat més a prop de marcar. Caldrà més per complir amb l'exigència d'aquesta campanya.

Lesió de Joan Company

Complint-se el guió previst, el Torrent ha sortit intens. Passat el quart d'hora de joc, i en qüestió de dos minuts, ha gaudit de les dues primeres ocasions de perill: un cop de cap d'Ivi a la sortida d'un córner i un xut de Busquets des de la frontal que ha sortit desviat. Dos tocs d'atenció que han activat el conjunt arlequinat. De les botes de Rubén Martínez s'han generat una rematada enverinada i una altra massa centrada. La resposta local ha estat un cacau d'Acevedo després d'un gran control personal. El més destacat, però, del primer acte ha estat la lesió del porter taronja Joan Company

Adri Pérez veu la segona groga

Els de Vicente Mir han tornat a avisar només començar el segon temps amb una pilotada a l'esquena de Juanma García. La passada de la mort, l'ha hagut de treure in extremis Adri Salguero. Rubén ha tornat a aparèixer amb un xut mossegat i, segons després, ha rebut un cop a la cara que ha significat la segona groga d'Adri Pérez. Després d'uns minuts derivats de la tensió d'aquesta expulsió, el Torrent s'ha tancat a la seva àrea i el Sabadell no ha trobat la manera de fer mal. Domini territorial absolut sense encert. És més, els locals gairebé marquen l'1-0 en una altra centrada molt perillosa des de la banda esquerra a un minut per al final del temps reglamentari.

Un punt de partida que convida a pensar que, a l'espera d'un últim reforç al mig del camp —Bonaldo s'estarà quatre setmanes KO— i l'adaptació dels Carlos Pérez, Miguelete o Bakayoko, encara hi ha molt marge de millora. Diumenge que ve (19h), posada en escena a la Nova Creu Alta contra l'Espanyol 'B'.

Torrent CF: Company (Pablo García, 40’); Peleteiro (Uriel, 46’), Roan, Kaiser, Ivi; Lois, Adri Pérez; Núñez (Juan Antonio, 46’), Quim Araújo (Navarro, 67’), Acevedo; Busquets (Mateu, 85’)
CE Sabadell: Gianni; Salguero (Pol Júnior, 84’), Pedraza, Cámara, Juanma García (Pau Fernández, 78’); Cortés, Urri (Morcillo, 84’); Ton Ripoll, Rubén Martínez, Marru (Gonpi, 64’); Javi Delgado
Gols: -
Àrbitre: Alberto Martín Hernández (col·legi aragonès). Ha amonestat el local Navarro i els visitants Cortés, Pedraza, Júnior i el tècnic David Català. Ha expulsat amb doble groga el local Adri Pérez (63’)
Incidències: Partit corresponent a la primera jornada del grup 3 a la Segona Federació disputat a San Gregorio