De 07:00 a 08:00
La Llanterna màgica (R)
De 08:00 a 09:00
Sardanes
Ona Magrinyà, en el partit de la setmana passada al carrer Boccaccio | Èric Altimis - OAR Gràcia Ona Magrinyà, en el partit de la setmana passada al carrer Boccaccio | Èric Altimis - OAR Gràcia
29.09.2024 13:43

Els dos OAR Gràcia guanyen de cinc i es mantenen en el lideratge

Inici immaculat de temporada dels dos sèniors de l'OAR Gràcia i gairebé calcat. Després de guanyar a la primera jornada de les seves respectives lligues de golejada i a casa, tant el femení com el masculí van sumar el primer triomf a domicili del curs. I ho van fer imposant-se amb la mateixa diferència de gols, cinc, que els ha servit per mantenir-se líders una setmana més.

Gavà 25-30 OAR femení

No va ser un passeig com a la primera jornada de Plata davant l'Amposta, però sí que el triomf verd-i-blanc va estar molt controlat. De nou amb Maria Fernández destacant en l'aspecte golejador (7), secundada per Ona Magrinyà (5), l'OAR va marxar al descans amb set gols a favor de diferència. Les del Baix Llobregat van escurçar relativament aquesta distància, però sense fer perillar els dos punts d'un Gràcia que, juntament amb el Sant Joan Despí i el pròxim rival, el Sant Vicenç, és l'únic del grup que ha fet el quatre de quatre.

"Havia de ser un partit per anar més tranquil·les, però se'ns va complicar una mica més tot i no patir molt"

"Ha estat una setmana estranya pels entrenaments, amb molta càrrega física, i això va afectar. Hem aprofitat per fer molta càrrega, ja que els primers partits no eren de tant nivell"

Ona Magrinyà, jugadora de l'OAR

La Salle Montcada 26-31 OAR masculí

Més renyit va ser el duel del masculí a Montcada. Com a la primera jornada contra el Bordils, l'equip de Pere Ayats va haver d'anar madurant el partit fins a trobar el seu moment àlgid. Aquest punt va arribar superat l'equador de la segona meitat amb un parcial de 3-0 que va obrir un forat decisiu. Un dels màxims golejadors graciencs va ser Guillem Correro (6), qui viu la seva tercera etapa al primer equip de l'OAR després del seu pas el Puerto Sagunto de la Liga Asobal. A més del Gràcia, només hi ha tres conjunts més que hagin guanyat els dos primers partits. Entre ells, el pròxim adversari, el Sant Joan Despí.

"A la Primera Nacional els partits no es guanyen al minut cinc o 10, és a la segona meitat quan podem agafar la diferència. És anar fent fins que el rival aguanti"

"A partir de gener no vaig poder jugar més per una lesió al genoll, però l'experiència allà ha estat molt bona"