Sardanes
De 09:00 a 10:00
Sons a cau d’orella
02.10.2024 23:42

La Grama fa valer la seva categoria i acaba amb el somni de la Sabadellenca a la Copa Catalunya

Sense opcions a la sorpresa. La Sabadellenca ha caigut eliminada a la quarta ronda de la Copa Catalunya davant d'un equip de Tercera Federació, la Fundació Esportiva Grama (1-4). Tot i que les tres categories de diferència no s'han notat a la primera meitat, en què el conjunt taronja ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador, al final s'ha imposat la lògica.

Al descans, el resultat era de 0-0 i de molta competitivitat per part dels de Juan Carlos Rodríguez (avui sancionat), però l'inici de la segona part ha estat determinant. La Grama, a pilota aturada, ha marcat ben aviat; després, en una acció polèmica per una possible falta i posterior fora de joc, ha arribat el segon; i uns minuts més tard, el 0-3 de penal. Sergi Hernández ha retallat distàncies pels de la zona sud, però una ràpida contra ha tornat a posar els tres gols d'avantatge per als colomencs. La nota més negativa, la vermella directa a Álex Granados per una dura entrada a un rival a les acaballes.

Acaba així l'espectacular ratxa de la Sabadellenca al Municipal de la Creu, on feia gairebé dos anys que no hi perdia, des del gener del 2023 (tot i que segueix vigent en lliga). La realitat torna per a l'equip taronja aquest cap de setmana amb el duel de la tercera jornada de Segona Catalana al camp del Puigreig.