L’hora lúdica
Bernat Correro, celebrant el triomf | Èric Altimis - OAR Gràcia Bernat Correro, celebrant el triomf | Èric Altimis - OAR Gràcia
07.10.2024 12:03

Els dos OAR Gràcia suen de valent per consolidar-se com a líders

Tres jornades, tres victòries. Els principals equips de l'OAR Gràcia continuen líders i sumant de dos en dos i, en un mateix cap de setmana, han eliminat de la cursa d'invictes a rivals que havien començat amb bon peu, produint-se un encreuament ben curiós. El Sant Joan Despí de la Primera Nacional masculina es va veure superat (30-26) per l'OAR i, per contra, el seu femení aguanta amb sis punts a Plata. A la vegada, el Sant Vicenç femení va caure al carrer Boccaccio (24-21) i, en canvi, el seu masculí suma el sis de sis.

Una altra segona part per emmarcar de l'OAR masculí

Els homes de Pere Ayats van arribar a perdre de quatre gols en un punt de la primera meitat, però els reajustaments fets al descans van funcionar, i molt. Els graciencs van assecar el Sant Joan Despí, especialment durant els primers 15 minuts de la segona part, i l'OAR ho va aprofitar a la perfecció per capgirar el resultat. Cal destacar el gran encert de cara a porteria de Bernat Correro (12 gols). L'únic contratemps, un cop a les lumbars a Èric Fernández, tot i que no semblava una lesió de gravetat. A més, Tom Coeur ha tornat a passar pel quiròfan per una greu lesió al genoll.

"Ens hem mantingut tranquils en l'aspecte mental. No hem fallat tants llançaments a la segona meitat"

Pere Ayats, entrenador de l'OAR

"El més important és l'equip, però sempre hi ha algú que en un partit porta la tònica golejadora i avui m'he sentit així. Molt content"

Bernat Correro, capità de l'OAR

Control de l'OAR femení en els últims minuts

La lluita del Sant Vicenç va durar gairebé els 60 minuts, però l'OAR Gràcia femení, més que acostumat a guanyar partits en situacions de nervis, va afrontar els darrers compassos de partit a la perfecció. Tot i que Janna Sobrepera va liderar la cursa golejadora (nou gols), van ser jugadores com Maria Monllor o Clàudia Marrugat les que van acabar d'apuntalar el triomf. D'altra banda, Maria Fernández (indisposició) gairebé no va jugar dissabte, Jordina Salvador (colze) estarà fora de combat durant els pròxims partits i Alba Martín (turmell) es va lesionar durant l'enfrontament.

"El missatge era que, fent les coses bé, ho trauríem. És important saber gestionar els finals de partit i nosaltres ho hem après amb els anys"