De 11:00 a 12:00
La caverna galàctica (R)
13.10.2024 16:10

El Vilassar de Mar sorprèn i el Sabadell 'B' encaixa la segona derrota del curs

Oportunitat perduda per al filial del Centre d'Esports d'apropar-se a la zona alta de la classificació del seu grup de Tercera Federació. Visitava Olímpia l'equip que arribava cuer a aquesta sisena jornada de competició, el Vilassar de Mar, però els maresmencs han sorprès i s'han endut el triomf per la mínima (1-2).

Amb la gran novetat de Javi Morcillo com a titular, el Sabadell 'B' s'ha avançat a la mitja hora de joc en la primera ocasió clara que ha gaudit. Centrada des de la dreta de Nico Omedo i un inspirat Miquel Ustrell, autor d'un doblet la setmana passada, no ha perdonat des del segon pal. La reacció del Vilassar, però, ha arribat pocs minuts després amb una pilota a l'esquena de la defensa que Júnior ha aprofitat a la perfecció. Abans del descans hi ha hagut temps per a la polèmica en una acció en què Quim Utgés s'ha topat amb el pal... però també li estiraven la samarreta dins l'àrea, sense ser sancionada.

A la segona meitat, poques ocasions i jugant-se més al que ha volgut el conjunt maresmenc. De fet, les ocasions de més perill les ha tingut el Vilassar fins que, en el 90', Víctor Granero ha capgirat el marcador amb un toc suau que ha superat Edu Mohedano. Una gerra d'aigua glaçada que ha significat la primera derrota a Olímpia del Sabadell i la segona de la temporada. Amb sis punts de 18 possibles, l'equip de Conrad Garcia es queda a la part baixa de la taula abans de visitar el pròxim diumenge el Manresa.

"Perds i el partit es juga al que ells volen. Hem d'aprendre i mirar endavant"

"És el típic rival que ens fa mal: joc directe, duels, colzes, parar el partit... A nosaltres ens va bé el ritme i la sensació és que és el perfil d'equip que no ens va bé"