De 08:00 a 10:00
Notícies Matí
De 10:00 a 11:00
L’hora lúdica
Irene Garcia, en un partit anterior | Èric Altimis - OAR Gràcia Irene Garcia, en un partit anterior | Èric Altimis - OAR Gràcia
13.10.2024 17:16

Guanya l'OAR Gràcia femení, cau el masculí... i els dos lideratges s'escapen

Els lideratges de l'OAR Gràcia femení a Plata i del masculí a Primera Nacional han acabat alhora. I això que les dones van tornar a guanyar per mantenir la plena de victòries, però la diferència de gols ha fet que el Sant Joan Despí hagi passat per davant. En el cas dels homes, la desfeta dels de Pere Ayats a la pista de La Roca ha fet caure els graciencs al tercer lloc, per darrere de Sant Cugat i Sant Vicenç.

Palautordera 30-32 OAR Gràcia femení

Tot i que el Palautordera no havia estrenat el caseller, es presumia una sortida complicada per a les gracienques... i dit i fet. Partit igualadíssim que no es va decidir fins als últims minuts. I, de nou, les de Carol Carmona van gestionar a la perfecció els darrers moments. El gol d'Irene Garcia que significava el 28-31 a menys d'un minut del final va acabar de rematar la feina. Quarta victòria en quatre partits per a les verd-i-blanques.

"Dels quatre partits que hem jugat, m'ha semblat el millor equip. Sabíem que era una pista molt difícil encara que no tinguin punts"

"Ens hem acostumat a viure aquestes situacions. La veterania i l'experiència d'haver-ho viscut molts cops fa que no et posis nerviosa"

Irene Garcia, capitana de l'OAR

La Roca 28-24 OAR Gràcia

En canvi, l'OAR masculí no ha pogut aguantar amb la ratxa d'imbatibilitat. Un mal final de primera part (14-9 al descans) va resultar fatal per als de Pere Ayats, que ja no van ser capaços de remuntar un marcador tan advers en una de les pistes més complicades de tota la lliga. I això que La Roca havia ensopegat dos cops i, en cas d'haver perdut, el Gràcia li hauria tret ja sis punts al final de la jornada a un rival directe de la zona alta. En canvi, la distància s'ha escurçat a dos i els verd-i-blancs han encaixat la primera derrota del curs.

"Guanyar hauria estat un escenari idíl·lic, però no ho veiem com una oportunitat perduda, sinó com una derrota que podia produir"

"És una cursa de fons. La derrota pot entrar dins dels plans, però som consegüents amb les nostres aspiracions i no volem aferrar-nos al marge d'error"