De 12:00 a 13:00
Fils de ciutat
20.10.2024 14:36

Sabadell 3-2 Atlètic Balears: històrica bogeria en el descompte

Absolutament inexplicable. Un enfrontament que anava 1-1 en el 96', ha acabat 3-2 en el 117'... quan 'únicament' s'havien afegit vuit minuts de descompte. El Centre d'Esports Sabadell continua decidit a protagonitzar partits per al record i el que s'ha viscut avui ha estat inversemblant. 75 minuts ensopidíssims i un desenllaç d'autèntic manicomi. Però, el més important, amb final feliç: sumant els tres punts contra un rival directe com és l'Atlètic Balears. Entre el gol de Marc Marruecos, l'empat amb expulsió inclosa de Sergio Moreno i el segon penal de Sergio Cortés, la Nova Creu Alta ha embogit. Líders momentàniament a les portes d'afrontar un altre partit a l'estadi diumenge que ve (18h) contra l'Olot.

Tébar, la gran novetat

Amb tota l'amanida de baixes de la prèvia, David Català ha sorprès amb una línia de cinc al darrere i la presència d'Iván Tébar, el futbolista del filial, en el carril esquerre. Tots dos equips s'han professat massa respecte i, com se sol dir, ha estat un partit tàctic. És a dir, que pràcticament no ha passat res, en el primer temps. El més destacat en clau arlequinada han estat dos intents des de la frontal de 'Miguelete' i el mateix Tébar que han sortit fregant el pal. En el cas del segon, amb intervenció del porter Morillas.

L'entrada de l'exarlequinat David Forniés a la represa ha donat més presència al Balears per la banda esquerra. Una centrada seva l'ha rematat de cap Rubén Bover i Gianni Cassaro ha hagut de posar una mà providencial a terra.

Del 0-0, al 3-2 en 15 minuts... i 15 més d'afegit

Tot semblava abocat al 0-0 amb un Sabadell que no trobava els espais amb la pilota i un Balears conformista... fins que ha arribat l'acció que ho ha desencadenat tot. Josep Jaume ha fet caure Álex Gonpi a l'interior de l'àrea i el capità Cortés ha obert la llauna. Expulsat, a més, el tècnic Jaume Mut per tirar material a la tribuna baixa. Només s'havia de defensar el marcador i la cosa anava per al bon camí fins que una indecisió entre Adri Salguero i Gianni l'ha aprofitat Plomer per empatar.

I llavors, la bogeria. Setè minut del descompte: centrada de Pau Fernández, pilota morta a l'àrea petita i xut de 'Marru' a trencar per fer el 2-1. Desè minut: pilotada llarga dels 'balearicos', fora de joc posicional i cacau imparable de Sergio Moreno... qui s'ha tret la samarreta tenint una groga. I tretzè minut: falta servida per Cortés que pica a les mans d'un jugador de la tanca, penal i deliri a l'estadi. Un dia difícil d'oblidar... i també d'escriure per als cronistes.

Sabadell en Joc
Els gols del CE Sabadell 3-2 CE Atlètic Balears
Els gols del CE Sabadell 3-2 Atlètic Balears

CE Sabadell: Gianni; Vargas, Salguero, Pedraza (Ustrell, 89’), Cámara, Tébar (Pau Fernández, 64’); Bonaldo (Morcillo, 77’), Cortés; Miguelete (Marru, 64’), Gonpi (Carlos Pérez, 77’), Javi Delgado
CD Atlètic Balears: Morillas; Carlos Julio, Josep Jaume, Castell (Plomer, 83’), Jaume Pol; Taffertshofer (Ortega, 83’), Bonet (Jaume Pascual, 66’); Toni Ramón, Rubén Bover, George Andrews (Forniés, 46’); Nuha Marong (Sergio Moreno, 66’)
Gols: 1-0 (76’) Cortés, de penal. 1-1 (88’) Plomer. 2-1 (97’) Marru. 2-2 (100’) Sergio Moreno. 3-2 (105’) Cortés, de penal
Àrbitre: Johan González Rodríguez (col·legi tinerfeny). Ha amonestat els locals Vargas, Pedraza, Tébar, Cortés i Marru, i els visitants Castell, Jaume Pol, Forniés i Carlos Julio. Ha expulsat amb doble amonestació el visitant Sergio Moreno i amb vermella directa els visitants Forniés i el tècnic Jaume Mut
Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada del grup 3 de la Segona Federació disputat a la Nova Creu Alta amb la presència de 2.858 espectadors