De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Hotel Suís (R)
El Sant Quirze va mantenir la primera posició al campionat guanyant a l'OAR | Joan Blanch El Sant Quirze va mantenir la primera posició al campionat guanyant a l'OAR | Joan Blanch
09.04.2018 15:42

Miquel Benítez: "Ens hem guanyat el respecte de tota la categoria"

L'OAR Gràcia no ha pogut repetir la gesta de l'anterior jornada tornant a tombar el líder de la Primera Nacional d'handbol. En el derbi comarcal, el Sant Quirze es va imposar per 25-31. Un partit, això sí, més ajustat del que diu el marcador final. Els 'kiris' van escapar-se en els darrers cinc minuts de partit, i el van sentenciar amb un parcial de 2 a 7 final. Arnau Xerta, jugador verd-i-blanc, creu que no van estar a l'altura dels últims partits. "No hem pogut controlar els nervis. Hem perdut massa pilotes. No hem estat del tot fins. I ens fa mal, perquè ens ha vingut a animar molta gent", es lamenta Xerta. L'inici, tant del primer temps com de la represa, van ser quirzetencs. En el primer cas, el Gràcia es va refer, igualant el marcador a 14 al descans. En el segon, ja va ser impossible.

Malgrat tot, l'equip gracienc va competir de tu a tu contra un dels rivals de la part alta, guanyant-se així el respecte de tota la categoria. Una lectura que coincideix, tant a la pista com a la banqueta, segons les paraules del seu entrenador, Miquel Benítez: "Jo crec que el respecte és el que volíem assolir aquesta temporada, i ens l'hem guanyat. "Un equip de la part alta, amb molts bons jugadors, ha vingut aquí i li hem jugat de tu a tu". Algunes decisions arbitrals, i la falta de benzina, va sentenciar l'enfrontament. Miquel Benítez també lamenta que anessin a remolc tot el partit. "Ells tenen un equip bastant veterà, i molta experiència. Anar a remolc contra un equip que és molt bo, és molt difícil", explica el tècnic verd-i-blanc. A falta de quatre jornades per al final del campionat, el repte ara de l'equip de Miquel Benítez és recuperar la sisena plaça que acaben de perdre. El pròxim rival serà l'Esplugues.