De moment ni cinc
Combo espanyol de bronze | CNS Combo espanyol de bronze | CNS
06.08.2018 10:12

Emma Garcia es banya en bronze als Europeus de Glasgow

Els Campionats d'Europa de natació que s'estan celebrant a Glasgow han deixat aquest cap de setmana un podi per als representants del Club Natació Sabadell. La nedadora d'artística Emma García ha aconseguit el bronze al combo. Aprofitant l'habitual absència de Rússia en aquesta prova, l'equip estatal ha acabat tercer amb una puntuació de 91'4667 per darrere d'Ucraïna (94'4667) i Itàlia (92'6000). D'aquesta forma la sabadellenca i la resta de l'equip espanyol es treien l'espina del quart lloc el dia abans a la rutina lliure. Avui serà el torn de la tècnica per equips.

Marina Garcia i Marc Sánchez, finalistes

La bracista Marina García ha estat sisena a la final dels 100 braça amb uin temps d'1:07:55, fora d'un podi al qual tampoc ha arribat Jessica Vall per tan sols 44 centèsimes. Totes dues anaven juntes, als carrers laterals, i no van arribar a les primeres places per poc. La prova que tancava la jornada de diumenge a la piscina Tollcross de Glasgow era el relleu 4x200 lliure masculí. L'equip espanyol, amb el capità del Club Marc Sánchez i l'ex del Sabadell Miguel Durán, passava a la final amb el vuitè millor temps, però va millorar el seu rendiment aleshores amb una marca de 7:13.07 que els ha valgut la cinquena posició final. En el primer relleu César Castro va fer rècord d'Espanya pispant-li al també extremeny Durán. Marc Sánchez competirà avui als 200 lliures i Marina García als 200 braça.