En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El sènior masculí de vòlei del CNS durant el partit contra el SPSP | @cnsvolei El sènior masculí de vòlei del CNS durant el partit contra el SPSP | @cnsvolei
08.11.2023 13:47

Els CNS de vòlei masculí planta cara al líder Sant Pere i Sant Pau però perd al 'tie-break'

D'anar guanyant 0-2 i fregar la victòria a perdre per 3-2. Això és el que li va passar al Club Natació Sabadell de voleibol masculí a la pista del Sant Pere i Sant Pau. L'equip nedador visitava el pavelló del líder amb la moral alta per la victòria contra el Balàfia Lleida (3-1) però, tot i començar guanyant, l'equip tarragoní va remuntar i va demostrar per què és el líder de Superlliga 2. Els sabadellencs, això sí, s'han convertit en els primers capaços de treure-li algun set a l'actual primer classificat.

El Club ha perdut dos partits dels cinc disputats fins ara, però ambdós al cinquè i definitiu set, fet que comporta puntuar tot i caure derrotat. Els de Roberto Pozzato són tercers al grup C de Superlliga 2 amb 10 punts, quatre menys que el primer, el Sant Pere i Sant Pau, i a dos del segon: la UD Ibiza.

El pròxim partit de l'equip nedador serà dissabte (16:30h) a Les Naus contra el Xàtiva, un rival directe a la classificació que és quart amb un punt menys que els de Pozzato. Els socarrats estan igualats a la taula amb el Mediterráneo Castellón i amb dos dels darrers rivals dels sabadellencs: el Balàfia Lleida i el Tren de Sóller.

"Estem treballant molt bé i els resultats es noten. De fet, els dos partits que hem perdut han estat al 'tie-break' i l'últim contra el líder. Estic bastant content amb els resultats"

"Vam aconseguir sorprendre'ls i ells no van començar bé el partit. El primer set va ser bastant contundent, el segon va ser més punt a punt i al final ens el vam endur. Després ells van començar a jugar una mica millor i és un equip que quan juga bé és difícil estar a l'altura"

Roberto Pozzato, entrenador

El sènior femení, de la seva banda, jugarà una estona més tard (18:30h) a la pista del Murcia. Les de Xavi Perales venen de caure a casa contra el Premià de Dalt (1-3) en el darrer compromís de la Primera Nacional Femenina. Les nedadores són setenes actualment a la taula.