De 22:00 a 22:15
Notícies Migdia (R)
De 22:15 a 23:00
Fórmula Musical
Partit molt digne del conjunt gracienc davant un equip d'elit | OAR Partit molt digne del conjunt gracienc davant un equip d'elit | OAR
28.08.2024 19:22

Massa Granollers per a un bon OAR (38-30) a la final de la Supercopa femenina

El Granollers ha guanyat la seva dotzena Supercopa de Catalunya femenina d'handbol en la segona final de la història que ha tingut com a opositor l'OAR Gràcia. A diferència de fa dos anys, quan les verd-i-blanques es van quedar massa lluny de les granollerines (39-19), avui l'equip de Carol Carmona ha plantat molta més cara tot i la diferència de nivell contra un rival de màxima categoria. Malgrat arribar a estar 11 avall, les sabadellenques han entrat al tram decisiu a sis gols del KH7.

El Granollers trenca ràpid el partit

El campió de totes les edicions de la Supercopa menys la primera començarà la lliga aquest dissabte i s'ha notat respecte un OAR que tot just és a mitjans de pretemporada. El 5-0 d'inici ha trencat el partit de sortida, però les gracienques han anat fent feina de formiga a Les Moreres d'Esplugues. Així, creuat l'equador de la primera, el marcador era de 13-7 i al descans el desavantatge era de cinc (20-15) amb una diferència que s'ha estabilitzat. Janna Sobrepera i Maria Monllor han estat les millors, mentre dos gols de Maria Fernàndez han retallat la distància abans d'anar a vestidors.

L'OAR es rebel·la a la represa

Si a la primera part el Granollers havia arribat a tenir vuit gols de marge, a l'inici de la segona ha tornat a prémer l'accelerador marxant ràpid a l'electrònic. Amb 31-20 fregant el quart d'hora, Carmona ha hagut de demanar temps mort, però les seves consignes han funcionat. Del 31-22 s'ha passat a només sis gols de diferència.

Amb una gran Olga Pena a la porteria i amb la feina en atac de jugadores com Maria Fernàndez (màxima golejadora de la final amb vuit gols) o Berta Prat a l'extrem esquerre, el Gràcia s'ha plantat 33-27 a només sis minuts del final. Només a les acaballes, amb un parell de gols ràpids, el KH7 s'ha escapat un altre cop fins al 38-30 final. Res a veure amb la final del 2022.