En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Pablo Robert, a punt de llançar una falta en el partit de dissabte | Sergi Park Pablo Robert, a punt de llançar una falta en el partit de dissabte | Sergi Park
31.10.2022 12:27

Al Natació Sabadell se li continua resistint la victòria a casa i el Mataró treu petroli del Pavelló Nord

Invicte fora i sense guanyar a casa. L'inici de la Segona B de futbol sala està sent, pel que fa a dinàmiques, més aviat estrany per al Club Natació Sabadell. Els nedadors van arrencar la lliga amb tres empats seguits abans d'endur-se el derbi contra l'Escola Pia i ara, aquesta bipolaritat local-visitant. L'equip d'Adri Sánchez va tornar a punxar al Pavelló Nord, en aquesta ocasió (la quarta) davant del Mataró (1-3), i continua sense conèixer la victòria al seu feu.

Contra els maresemencs, l'enfrontament va quedar marcat per uns esbojarrats minuts a l'equador de la primera meitat, moment que van arribar els quatre gols. El duel, més aviat ensopit, es va trencar per la primera diana visitant, però la reacció nedadora va ser instantània amb un golàs de Marc Hermosel des del costat dret. L'alegria del Club es va dissoldre en un tancar i obrir d'ulls, ja que el Mataró marcaria el segon i el tercer abans del descans. A la segona part, multitud d'intents estèrils d'un Natació Sabadell que no va ni tan sols poder retallar distàncies i que es queda estancat a mitja taula. Pròxim partit, a la pista de l'Elche en el que serà el primer desplaçament fora de Catalunya.

"Hem estat superiors a la segona part, ho hem provat de moltes maneres, però era vital ser eficaços contra un equip com és el Mataró i no ho hem estat"

"No tinc una explicació de per què no hem guanyat encara a casa, la imatge és similar a quan juguem fora. És una pena perquè l'afició es mereix una victòria"

Arnau Ametlla, capità

Empat valuós de la Pia al Pujolet

I al Bages, l'Escola Pia va esgarrapar un empat (3-3) a la complicada pista del Manresa, dirigit per l'extècnic escolapi i nedador Borja Burgos. Els de Pedro Donoso van arribar a perdre 2-0 a la primera part i 3-2 a sis minuts del final, però els dos gols de Lenny Ramos i un de Jose Ruiz 'Peluca' van permetre puntuar per segona jornada consecutiva als de Can Colapi. La Pia és dotzena amb un punt menys que el Club, vuit, abans de rebre dissabte el Nueva Elda.

"Per les circumstàncies de la primera part, l'empat es pot donar per bo, però durant 30 minuts vam ser superiors i al final vam tenir alguna opció per endur-nos els tres punts"

"Ens vam trobar un equip molt de l'estil Borja Burgos, molt tàctic i que es movia bé amb pilota. Al principi ens va costar més entrar, però amb el pas dels minuts vam saber contrarestar-los"