Parlem d'Òpera (R)
De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
21.10.2023 14:09

L’Astralpool fa un pas important cap a la Final Four de la Champions superant un rocós Alimos (14-7)

Dos partits de Champions League, dues victòries. La primera, per vuit gols de diferència contra el Mulhouse (18-10); la segona, la d’avui, de set contra l’Alimos (14-7). Tot i que l’escenari era el mateix, la Finetwork Aquàtics de Can Llong, res a veure entre un enfrontament i l’altre. L’equip grec ha fet suar de valent les de David Palma durant dues parts i mitja, fins que la superioritat física sabadellenca s’ha imposat i s’ha fet evident que el Club és el màxim favorit del grup B per adjudicar-se l’únic bitllet per a la Final Four. Dues jornades, sis punts i lideratge en solitari.

Ha costat més de cinc minuts inaugurar el marcador contra una defensa grega molt tancada i que permetia el xut exterior... però cap pilota a la boia. Tot i això, el savoir-faire de Paula Leitón en els dos metres ha obert la primera escletxa per al Natació Sabadell amb el 4-1. L'Alimos, però, no s'ha desenganxat i els tres gols d'Stamatina Kontogianni les han mantingut amb vida. Simela Karipidou ha fet el 6-5 a dues dècimes per arribar al descans.

Irene González, factor clau

A la represa, l'Alimos ha tingut una única ocasió per empatar després d'un temps mort, però l'Astralpool ha premut l'accelerador de la mà d'Irene González, autora de quatre gols. Tot i que Ilse Koolhaas ha transformat el 8-6, la benzina visitant s'ha acabat i les de David Palma han tancat el partit amb un parcial de 6-1, pensant també a agafar la màxima renda possible de cara al partit de la segona volta. Ara, petita aturada a la màxima competició continental fins al 4 de novembre, quan el Club visitarà el Dunaújváros a terres hongareses tres dies abans de la Supercopa d'Europa a Budapest.

Astralpool CN Sabadell: Ester, M. Ortiz, Leitón (2), Van der Sloot (2), Keuning, Casado, Giustini (2), Garcia (1), Forca (1), B. Ortiz (1), Jurado, González (4) i Carrasco
Alimos NAC Betsson: Tzourka, Megens (1), Kovatsevits, Rakintzi, S. Karipidou (2), Chaldaiou, Asimaki, V. Karipidou, Koolhaas (1), Bitsakou, Tsimara, Kontogianni (3) i Archontaki
Parcials: 3-1 / 3-4 / 4-1 / 4-1
Àrbitres: Wengenroth (SUI), Van den Berg (NED)