De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
Imatge de l'Astralpool abans del partit | RFEN Imatge de l'Astralpool abans del partit | RFEN
03.04.2021 14:14

Astralpool i Mataró empaten a Can Llong en un partit vibrant i deixen tot com estava

Astralpool Natació Sabadell i Centre Natació Mataró han demostrat avui a Can Llong que, si no passa res estrany, es jugaran entre ells els tres títols que s’han de decidir en els pròxims dos mesos: Copa de la Reina, LEN Trophy i Divisió d’Honor. Avui, en el primer dels dos enfrontaments de la segona fase de la lliga, les de David Palma i les de Dani Ballart han empatat (11-11) en un duel trepidant que ha tingut fins a cinc canvis de lideratge en el marcador.

El Mataró ha estat qui l’ha obert per mitjà d’Anna Gual, però a partir de mitjans del primer quart, l’Astralpool ha dut la iniciativa. Clara Cambray, a tres segons per al final, ha evitat que les de David Palma el tanquessin amb un 3-1. Començava aleshores un intercanvi de cops sempre amb les sabadellenques per davant gràcies a l’encert de les neerlandeses Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning.

L’atac de l’Astralpool, no obstant això, s’ha encallat a la represa i això ho ha aprofitat el Mataró per capgirar el marcador per mitjà d’una inspiradíssima Helena Lloret. L’ex del Club ha marcat cinc dels onze gols del seu equip. Abans d’acabar el tercer quart, la jove Nona Pérez restablia l’avantatge de les de David Palma. S’arribava als últims dos minuts amb igualtat. Després d’un temps mort de Dani Ballart, Lloret ha tornat a superar Laura Ester, però en l’acció immediata, Judith Forca ha empatat en superioritat i el marcador ja no s’ha mogut tot i l’últim intent de Maica Garcia.

La classificació d’aquesta segona fase de la Divisió d’Honor queda immòbil, amb el Mataró al capdavant cedint el seu primer empat del curs i amb l’Astralpool just per darrere a només dos punts i amb l’opció de capgirar la situació en el partit de la segona volta a la piscina maresmenca. De moment, la lliga s’atura uns dies per la disputa, a partir del pròxim divendres, de la Copa de la Reina a les instal·lacions del Sant Andreu.

FITXA TÈCNICA
Astralpool CN Sabadell: Ester, Ortiz, Van der Sloot (1), Ariño (2), Morell (1), Pérez (1), Cordobés, Garcia, Forca (2), Keuning (3), Tankeeva, González (1) i Carrasco
CN Mataró: Sánchez, Jackovich (2), Lloret (5), Gual (1), Sevenich, Bonamusa, Cambray (2), Nogué, Bach, Bernabé, Espar (1), Bertran i Colominas
Parcials: 3-2 / 3-3 / 2-2 / 3-4
Àrbitres: Galindo, Teulé