De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
Colet, donant instruccions als seus durant un temps mort | LEN Colet, donant instruccions als seus durant un temps mort | LEN
06.04.2024 20:42

Mínim avantatge per a l'Astralpool Natació Sabadell a la piscina de l'Steaua (5-6)

La Finetwork Aquàtics dictarà sentència. L'Astralpool Natació Sabadell ha guanyat el partit d'anada dels quarts de final de l'Euro Cup a la piscina de l'Steaua Bucarest, però ho ha fet per la mínima i, el dia 27, haurà de certificar a casa la classificació per a la Final Four de la segona màxima competició continental. En un partit ben diferent del de la fase de grups de la Champions disputat a principis d'octubre, els de Quim Colet han estat imprecisos en les superioritats ―només dos gols en aquest tipus d'accions― però un bon exercici defensiu els permet afrontar una tornada oberta amb un cert avantatge.

L'Steaua ha entrat millor al partit amb un parcial de 3-1 en el primer quart que Alberto Barroso ha neutralitzat amb el seu tercer gol. Faltant un minut i mig per al descans, Blai Mallarach ha donat el primer avantatge a l'Astralpool. Després de 13 minuts de sequera, els romanesos s'han tornat a avançar amb el 5-4 per mitjà de Francescu Iudean i Vlad Georgescu mentre els de Quim Colet topaven amb el porter Marius Tic una vegada rere l'altra. Per sort, Mallarach ha respost immediatament i ell mateix, en un dels pocs homes de més aprofitats, ha situat el definitiu 5-6 a poc més de quatre minuts per al final. Edu Lorrio també ha posat el cadenat sota pals i el Club ha perdonat un parell d'ocasions clares per haver eixamplat aquesta renda.

"És una victòria molt, molt important. A Europa ningú regala res i jugar fora de casa és complicat. Estem en uns quarts de final de l'Euro Cup i aquest també és un equip de Champions"

"No hem estat encertats en la finalització tot i generar molt. Si haguéssim estat encertats, ens podríem haver emportat quatre gols. Per sort, hem ajustat molt bé la defensa i hem mantingut el nostre ritme de partit"