De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
La plantilla de l'Astralpool, subcampiona de la Copa Catalunya | CNS La plantilla de l'Astralpool, subcampiona de la Copa Catalunya | CNS
22.09.2024 15:37

L'Astralpool Natació Sabadell, subcampió de la Copa Catalunya masculina

Nova temporada i, de moment, mateixa hegemonia. L'Atlètic-Barceloneta ha revalidat el títol de campió de la Copa Catalunya masculina per novè any consecutiu contra un Astralpool Natació Sabadell que s'ha hagut de conformar amb el sisè subcampionat en les últimes set edicions. Malgrat la bona notícia de la classificació per a la fase de grups de la Champions, la realitat domèstica no ha canviat massa i l'equip de Quim Colet ―venia de fer una estada a Canet de Rosselló per preparar els següents objectius― ha tingut poques opcions de sorprendre els d'Elvis Fatović, que s'han distanciat a partir del tercer quart amb un parcial de 5-2 que ha situat el definitiu 12-7.

El cert és que la pel·lícula ha estat semblant a les de la temporada passada, amb un Astralpool que ha anat a remolc des de l'inici, però que ha resistit el màxim de temps possible. El madrileny Alberto Barroso ha transformat el 4-3 a nou segons de la finalització del primer quart. Cada vegada que succeïa, no obstant això, els mariners tornaven a estirar el marcador. Entre el nouvingut Axel Corres i Kosta Averka han donat esperances amb el 7-6 de l'inici de la represa, però els vigents campions han dit que ja n'hi havia prou i, després del 9-7 d'Alex Bowen, han encadenat un parcial de 3-0 en menys de dos minuts que ha sentenciat la final. El marcador, de fet, ja no es mouria en els últims vuit minuts. Diumenge que ve (11h), segon assalt amb la Supercopa d'Espanya a territori visitant: la Sant Sebastià.