Vitamina Dance (R)
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
Celebració de la plantilla de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri Celebració de la plantilla de l'Astralpool després del partit | Pau Vituri
26.05.2024 14:23

L'Astralpool Natació Sabadell masculí jugarà la final de la lliga

La 'Bombonera' de les grans ocasions ha portat l'Astralpool Natació Sabadell a la final de la Divisió d'Honor masculina. El dia en què la Finetwork Aquàtics de Can Llong presentava un aspecte de gala per acomiadar les tres baixes del femení ―Laura Ester, Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning― no es podia fallar. I no s'ha fallat. Amb un desenllaç d'èxtasi, tres gols al final sense resposta del CNB, els de Quim Colet s'han imposat en el tercer i definitiu partit de la semifinal i, malgrat que ja espera el totpoderós Atlètic-Barceloneta a partir del dimarts, hi haurà lluita pel títol per segon any consecutiu

Tot i la baixa del sancionat Kosta Averka, l’Astralpool ha sorprès el Barcelona amb dos gols de Fynn Schütze i Pep Bonet en els primers 58 segons. Els barcelonins han reaccionat aviat de la mà del jove Marc Valls. Un penal transformat per part seva ha igualat el duel (3-3) al final del primer quart. Tot i que Edu Lorrio n’ha aturat un altre, els d’Andrei Iosep han obert un perillós forat de tres gols (3-6). El Natació Sabadell ha tallat l’hemorràgia aprofitant una expulsió del porter visitant Mario Lloret i Òscar Asensio ha apropat el Club abans del descans amb el 5-6.

La remuntada s’ha completat a la represa amb els gols de Blai Mallarach, Stefan Vidović i Javi Bustos. Després de nou minuts de sequera, Víctor Andrade tallava el parcial de 5-0 favorable a l’Astralpool i Abel Ramon empatava (8-8) al límit del tercer quart. L’últim període ha estat d’infart. L’ex del Club Lluc Bertran ha posat per davant el conjunt barceloní en dues ocasions. Entremig, Asensio marcava el seu tercer gol des de la boia. Tot i la càrrega de minuts, els de Quim Colet han acabat pletòrics: Guus van Ijperen ha igualat (10-10) en superioritat, Mallarach ha situat l’11-10 i Fran Valera, el 12-10 en home de més faltant poc més d’un minut. La ‘Bombonera’, una vegada més, factor clau.

Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Bonet (1), Asensio (3), Schütze (1), Vidović (1), Valera (1), Barroso (1), Van Ijperen (1), Llauradó, Pérez, Mallarach (2), Bustos (1) i Teclas
CN Barcelona: Lloret, Veich (1), P. Linares, Valls (3), Prat (1), Ramon (2), Bertran (2), Villamayor, Andrade (1), Gomà, Daura, Viñas i M. Linares
Parcials: 3-3 / 2-3 / 3-2 / 4-2
Àrbitres: Jaume Teixidó, Raúl Torres