De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
Imatge d'arxiu d'una pinya de la Pia | FS Pia Imatge d'arxiu d'una pinya de la Pia | FS Pia
21.02.2023 11:25

Balsàmica victòria de l'Escola Pia per mantenir-se a quatre punts de la permanència

L’Escola Pia ha evitat caure despenjada del tot en la lluita per la permanència a Segona B.  Amb la balsàmica victòria (2-1) en el duel directe contra l’Industrias ‘B’ (la primera de la segona volta si excloem els tres punts aconseguits per la retirada de l'Irefrank Elche), la distància cap a la salvació es manté en quatre punts. Amb els resultats donats a la jornada, en cas d'haver perdut el forat s'hauria eixamplat a set.

I tot, gràcies a un exercici de resistència del conjunt de Can Colapi. Lenny Ramos va avançar l'equip a la primera meitat, i a la segona, un dels joves de la base, Jordi Soley, es va encarregar de desfer l’empat, signant el 2-1 definitiu. Just després, la Pia va ser capaç d’aguantar sense encaixar amb un de menys per l’expulsió del capità, Jordi Sardà. La defensa escolàpia continua sent la més golejada de la lliga, però per primer cop en tota la temporada, els de Pedro Donoso en van rebre menys de dos en un partit. Abans de disputar el pròxim partit de lliga aquest dissabte (18h) a Canet, els de Pedro Donoso afronten duel de Copa Catalunya dijous (20h) a la pista del Castellterçol.

"És una victòria vital. Si no haguéssim guanyat, la permanència s'hauria complicat molt i ara encara podem salvar-nos. Havíem de defensar bé, no tenir errors al darrere i tallar les jugades clau"

Lenny Ramos, jugador de la Pia

Arnau Pineda, recuperant la pilota | Cerdanyola FC

El Club no pot amb el líder

Per contra, el Natació Sabadell no va poder sorprendre el líder Cerdanyola i va cedir (6-4) a Guiera. El parcial de 3-0 a la primera part va condicionar l’enfrontament i, tot i l’intent de remuntada a la segona -fins i tot amb un gol de Pablo Robert en inferioritat-, els nedadors no van poder sobreposar-se a una segona vermella, provocada per unes polèmiques mans de Pepe Font.

Robert va acabar amb un doblet, finalment estèril a la pista del primer classificat. Els d’Adri Sánchez són setens, i es queden a set punts de la zona play-off. Dissabte (19:45h), els nedadors reben al Pavelló Nord el Ripollet, amb qui s’enfrontaran també d’aquí a unes setmanes a la Copa Catalunya.

"La segona part es va complicar molt perquè ens expulsen dos jugadors. En la primera, defensem bé la desigualtat i tenim la sort de fins i tot marcar. Després es va tornar a complicar amb la segona, que va ser una jugada més dubtosa"