De 05:00 a 07:00
La Pia va perdre en una de les pistes més complicades de la lliga | Marc Mata (Infosport - Ràdio Ripollet) La Pia va perdre en una de les pistes més complicades de la lliga | Marc Mata (Infosport - Ràdio Ripollet)
19.11.2019 13:06

Bany de realitat per a un Bàsquet Pia que ensopega a la pista del Ripollet

El Bàsquet Pia afrontava el partit contra el CB Ripollet després d'acumular dues convincents victòries consecutives, però els escolapis no van poder perllongar aquesta dinàmica i van perdre de 10 (89-79). El primer quart va estar molt disputat i això es va veure reflectit en el marcador, en el qual els locals manaven per un únic punt de diferència. "Vam tenir diverses opcions de posar-nos per davant i, fins i tot, per manar, però no ho vam aprofitar", afirma Oriol Andrés, capità de la Pia.

L'inici del segon quart va ser molt dolent per als visitants, que es van situar 15 punts per sota, però finalment van poder retallar distàncies i arribar al descans a nou punts del Ripollet. El tercer quart, però, va començar de forma similar al segon i els sabadellencs es van tornar a plantar 15 punts per sota. A partir d'aleshores, els escolapis van reaccionar: "L'equip va treure el caràcter, la garra i vam arribar al final del tercer quart amb empat". S'arribava a l'últim període amb tot per decidir, però la mala defensa de la Pia i les seves errades de cara a cistella, juntament amb l'encert del Ripollet, van permetre als locals acabar el partit amb 10 punts de diferència.

Tot i que la Pia acumula més derrotes que victòries, els escolapis sumen 627 punts a favor i són el millor atac de la lliga. Els bons registres ofensius, però, no van anar aquesta setmana en consonància amb la defensa. "Hem de defensar, com a grup, millor del que ho hem fet mai i aquest cap de setmana no va passar o no vam estar al mateix nivell de defensa col·lectiva que en el cas de les dues victòries anteriors", expressa Oriol Andrés

De fet, el màxim anotador dels de Can Colapi a Ripollet amb 18 punts fins i tot ha qualificat de "cura d'humiltat" la desfeta al duel comarcal després de dos triomfs tan còmodes com els que encadenaven. Amb aquesta derrota, el Bàsquet Pia se situa en la novena plaça de la categoria amb un balanç de tres victòries i cinc derrotes. La pròxima cita dels escolapis serà diumenge (18h) a casa contra l'Artés. Els artesencs han fet ple de victòries en aquest inici de lliga (7 de 7) i són els líders en solitari de la categoria.