De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Domínguez corrent ahir a l'estadi Kasarini | RFEA - Miguelez Team Domínguez corrent ahir a l'estadi Kasarini | RFEA - Miguelez Team
23.08.2021 10:18

Carla Domínguez acarona el bronze però s'ha de conformar amb un cinquè lloc al Mundial sub-20

Carla Domínguez va viure ahir la cara més cruel de l'esport als Campionats del Món sub-20 disputats a Nairobi. L'atleta de la Joventut Atlètica Sabadell va ser cinquena als 5.000 metres amb un temps de 16:45.79, la millor marca i millor posició d'una atleta espanyola a la història de la cita mundialística. Després de la cursa, però, Chesang (Uganda) i Wudu (Etiòpia) van des desqualificades per haver trepitjat on no tocava, amb la qual cosa la vallesana pujava fins a posicions de podi.

El bronze de Domínguez va durar una hora, el temps que va passar entre que els dos equips africans reclamessin i que les dues atletes fossin readmeses, tornant l'atleta de la JAS a la cinquena plaça. Tot en una cursa a la qual Carla Domínguez va guardar forces per anar remuntant posicions a mesura que s'apropava el tram final. L'expedició tornarà demà a la nit de Kenya. A més d'aquest gran paper al Mundial, la vallesana -que fa tot just un any que s'hi dedica, ja que procedeix del món del triatló- també ha estat aquest any campiona europea sub-20.

"Estic molt contenta i emocionada. He mantingut la calma durant tota la cursa perquè sabia que es faria molt llarg i poc a poc he anat passant atletes"