En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
Imatge del podi en categoria masculina | Pau Vituri Imatge del podi en categoria masculina | Pau Vituri
27.12.2018 11:25

Carlos Cera i Laia Casajoana s'imposen a la 17a edició de la Cursa Rodant pel riu Ripoll

El dia de Sant Esteve va tornar a ser sinònim d'atletisme a la ciutat. La Joventut Atlètica Sabadell (JAS) va celebrar ahir la 17a edició de la Cursa Rodant pel riu Ripoll, la tradicional prova del 26 de desembre amb un recorregut de 9 quilòmetres als marges del Ripoll i amb sortida i arribada a les pistes Josep Molins. El vencedor en categoria masculina va ser Carlos Cera, que va invertir un temps de 28:59 per guanyar el seu quart trofeu en aquesta cita. "Estic fent un bon començament de temporada. Volia sortir fort al tram de pujada i a la baixada, que fos el que fos", deia als micròfons de Ràdio Sabadell. El montcadenc, que havia estat segon l'any passat, defensa els colors del Calatayud a nivell nacional però no descarta tornar a vestir la samarreta de la JAS. Els seus excompanys Llorenç Esteve i Pere Ordóñez van completar el podi a més d'un minut de diferència.

En categoria femenina, en canvi, el podi només va tenir el color blau de la JAS. L'atleta de 19 anys Laia Casajoana també es va imposar amb relativa claredat (32:59) a les seves companyes d'equip Merem Gabriel i Meritxell Raimundo. "Tenia ganes de córrer aquí perquè estava vivint a Madrid i ara he tornat a casa", explicava Casajoana. En total, l'organització de la Cursa Rodant pel riu Ripoll va comptabilitzar al voltant de mig miler d'atletes, més de 400 amb dorsal. "Al riu, més de 1.000 atletes, malament. El repte és poder fer aquesta cursa per entrenar-se per a la Cap d'Any Race", assegurava el president de la JAS, Josep Molins.