De 21:00 a 22:00
Amunt el teló
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
El Sabadell Nord ha empatat ràpidament el gol inicial local, però no ha pogut repetir reacció en el segon | Unificación Llefià El Sabadell Nord ha empatat ràpidament el gol inicial local, però no ha pogut repetir reacció en el segon | Unificación Llefià
16.05.2021 18:07

Cinquena derrota consecutiva d'un Sabadell Nord sense fortuna

A la versió reduïda de la Primera Catalana, que es juga amb subgrups, només una fase i a una volta, li queden ja tot just quatre jornades i el Sabadell Nord se situa a cinc punts de la salvació. La distància és la mateixa que abans de la derrota d'avui al camp del Llefià (2-1), ja que el Rubí, el conjunt que marca la zona tranquil·la, també ha caigut. Ara bé, també cauen les setmanes i que els de Ca n'Oriac es guanyin la permanència sobre el terreny de joc està cada cop més complicat. "Sort que ha perdut el Rubí, però s'ha de ser realistes. Intentarem salvar-nos sobre el camp i després veurem", reconeix el capità Carlos Silva tot esperant que la Federació Catalana confirmi que, enguany, no hi haurà descensos a la categoria.

Silva s'ha pogut reincorporar amb l'equip recentment després d'unes quantes jornades fora de combat per lesió. Avui, de fet, ha entrat al terreny de joc substituint als 20 minuts Josep Puig, que no ha pogut aguantar més per unes molèsties tot just començar el partit. "He entrat per una lesió més d'un company. M'ha tocat sortir ràpidament i ajudar l'equip en el que he pogut", explica el capità dels arlequinats fent referència a com de farcida va la infermeria del club enguany.

Tanmateix, el Sabadell Nord ha reaccionat ràpidament al gol inicial dels badalonins i la sensació era que els de Pablo Becerril podien trencar la mala ratxa, però la balança s'ha acabat decantant per als locals. "Al descans les sensacions eren bones i hem començat la segona part millor que ells, hem tingut a prop l'1-2. En un contraatac ens han marcat i hem donat la cara fins al final. Hem merescut més", assegura convençut Silva. Al final, mateix botí que en les últimes setmanes: mans buides i encallats a l'antepenúltim lloc del subgrup abans de rebre diumenge el cuer Parets.