De 09:00 a 10:00
Sons a cau d’orella
De 10:00 a 11:00
La caverna galàctica (R)
Bea Ortiz ha marcat dos gols al primer quart | RTVE Bea Ortiz ha marcat dos gols al primer quart | RTVE
06.08.2024 15:07

La selecció espanyola femenina de waterpolo estarà en la lluita per les medalles

Un cop més (tercera vegada en quatre participacions), la selecció espanyola femenina de waterpolo s'ha classificat per a les semifinals dels Jocs Olímpics. Imposant-se amb claredat al Canadà als quarts (8-18), Espanya, amb tot el grapat de jugadores de l'Astralpool Natació Sabadell i la sabadellenca Nona Pérez optarà a les medalles a París.

L'eliminatòria amb les canadenques no ha tingut massa història, ja que el combinat estatal no ha tingut pietat. El 6-2 del primer quart, amb doblets de Maica Garcia i Bea Ortiz (tres gols per a la rubinenca en total), ho ha reflectit des de bon principi. També han jugat Judith Forca (dos gols), Paula Leitón i la mateixa Nona Pérez. Malgrat l'ampli marcador, no hi ha hagut minuts per a la portera Laura Ester.

Al partit de semifinals, que es disputarà aquest dijous, les de Miki Oca es veuran les cares amb el guanyador dels Països Baixos-Itàlia. Dos combinats que també compten amb jugadores de l'Astralpool: Sabrina van der Sloot i Maartje Keuning a les neerlandeses i Sofia Giustini a les transalpines.