De 14:00 a 15:00
Notícies en Xarxa
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Pérez Pay (dreta) ahir al podi del Pont de Suert | TriTour Pérez Pay (dreta) ahir al podi del Pont de Suert | TriTour
05.07.2021 13:44

Clàudia Pérez Pay acaba tercera el Campionat de Catalunya de triatló olímpic

Podi de Clàudia Pérez Pay al Campionat de Catalunya absolut de triatló olímpic disputat al Pont de Suert. La sabadellenca va ser tercera a terres pirinenques per darrere de la seva companya al Prat Triatló 1994, Sofía Aguayo, i d'Eva Ledesma. De fet, poc menys d'un minut va separar-la de la segona plaça, en part condicionada per unes molèsties físiques en el tram final de la prova, mentre que per equips el conjunt pratenc, del qual l'esportista local en forma part, es va endur el gat a l'aigua.

L'ex del Natació Sabadell va ser la millor sub-23 aturant el crono als 2:07.10, després d'escapar-se en el tram de natació i aprofitar que es podiar fer drafting per seguir un grup de nois i rodar molt ràpid en bicicleta. En el segment de cursa a peu, però, Ledesma va acabar superant una Pérez Pay que ja se centra en recuperar-se  bé d'aquestes molèsties amb la vista posada a les proves que disputarà al setembre.

"Estic molt contenta amb els primers segments, tot i que se m'han fet una mica llargs perquè era el primer olímpic de la temporada. Les sensacions han estat bastant bones i el ritme també. Potser el tram a peu és on no he obtingut la meva millor versió. He tingut unes petites molèsties i al final he fet tercera. Ha estat l'inici dels olímpics i el final de temporada. Ara, a descansar per tornar amb moltes ganes al setembre"