De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
La plantilla del Club, celebrant la classificació a Ripollet | @cnsfutbolsala La plantilla del Club, celebrant la classificació a Ripollet | @cnsfutbolsala
15.03.2023 13:22

Club i Pia fan els deures a la Copa Catalunya i es queden a una eliminatòria del derbi

Els dos conjunts sabadellencs que continuaven vius a la Copa Catalunya masculina de futbol sala ja es troben als vuitens de final després de resoldre les seves eliminatòries d'ahir contra conjunts vallesans. El Club Natació Sabadell es va imposar a Ripollet (2-4) mentre que l'Escola Pia ho va fer poc després a Rubí (4-8).

Els d'Adri Sánchez s'enfrontaven a un conjunt de la mateixa categoria, la Segona 'B', i el duel va arrencar amb gol ripolletenc en el primer minut. No va ser fins a la segona meitat quan el Club va poder empatar per mitjà de Pepe Font i, en tan sols cinc minuts, el marcador va passar de l'1-1 al 2-4 final.

"Ha estat un partit bastant lent perquè ens l'han plantejat a mitja pista i se'ns ha embussat una mica, però per sort a la segona part l'hem tret endavant"

Pablo Robert, jugador del CNS

Més mogut va ser el partit de la Pia a Rubí contra un rival de Tercera i que també es va avançar ben d'hora. Tot i això, als de Pedro Donoso no els va tremolar el pols a La Llana i un hat-trick d'Arnau Graell va permetre reflectir la diferència de categoria entre uns i altres.

"S'ha notat molt la davallada física d'ells. Nosaltres ens hem mantingut i hem aconseguit ampliar diferències"

Carlos Povedano, jugador de la Pia

A la pròxima ronda, els escolapis s'enfrontaran al Mataró, mentre que el Club coneixerà avui el seu rival que sortirà del vencedor del DMS Sarrià-Cerdanyola. Si tornessin a sortir victoriosos, hi hauria derbi als quarts de final.