En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Imatge del Ripollet-CNS del passat dissabte | FS Ripollet Imatge del Ripollet-CNS del passat dissabte | FS Ripollet
25.10.2022 18:56

Club Natació Sabadell i Escola Pia calquen marcadors a favor i s'allunyen de la part baixa

La segona victòria de la temporada a la Segona 'B', tant per al Club Natació Sabadell com per a l'Escola Pia, va arribar aquest passat cap de setmana. Dos triomfs, a més, amb idèntic marcador —els primers com a visitants al Joan Creus de Ripollet (2-6) i els segons com a locals al carrer Garcilaso contra el Canet (6-2)— i que serveixen per no perdre pistonada a la classificació després d'un inici de lliga un pèl irregular.

En el cas dels escolapis, el gran protagonista de la tarda va ser un Arnau Graell que va marcar un pòquer de gols, tres a la segona part, però que també va acabar lesionat en la jugada del 5-2. Com a curiositat, el partit es va haver d'aturar sis minuts a la primera part perquè, des del sector visitant, va caure una cervesa a la pista. Un Canet que venia dels greus incidents protagonitzats al seu pavelló per la banqueta de la Barceloneta. Els de Pedro Donoso agafen aire a la taula i són desens amb set punts abans de visitar dissabte (18:15h) el Pujolet d'un Manresa entrenat des d'aquesta temporada per l'ex de tots dos Borja Burgos.

"Aquest cap de setmana em van entrar totes com el passat contra el Club no em van entrar la majoria de jugades. Necessito aquest encert perquè en el moment que m'encallo costa tornar a aquesta dinàmica"

"No és el mateix guanyar a una persona que no coneixes de res que a una persona que, per dir-ho d'alguna manera, t'ha traït o ha anat a un altre lloc que per a ell era més competitiu"

Arnau Graell, jugador de la Pia

Dos punts (9) i dues posicions per sobre (8è), superant l'Industrias 'B' i el Mataró, se situa un Natació Sabadell que, després de patir la remuntada a casa del Cerdanyola, es va retrobar amb el triomf coincidint amb la millor actuació de la temporada a la pista del Ripollet. Com en el cas de la Pia, per cert, quatre de les sis dianes de l'equip d'Adri Sánchez van arribar a la segona meitat. A la setena jornada, el Club rebrà dissabte (19:45h) precisament el conjunt mataroní buscant la primera victòria del curs al Pavelló Nord.

"Vam merèixer guanyar contundentment perquè vam dominar bastant el joc. És cert que vam arribar 20 cops, vam xutar nou cops a porteria i sis van anar a dins"

"No hi ha preocupació. Per com estem jugant, crec que la victòria arribarà aquest cap de setmana a casa i s'acabarà aquest dubte"