De 08:00 a 10:00
Notícies Matí
De 10:00 a 11:00
L’hora lúdica
Celebració d'un dels gols del Natació Sabadell | CN Sabadell Celebració d'un dels gols del Natació Sabadell | CN Sabadell
15.10.2024 11:14

El Natació Sabadell de futbol sala guanya a L'Hospitalet i ja és quart a Segona B

Tancat el primer mes de lliga a Segona B, el Club Natació Sabadell està deixant unes sensacions molt positives. Els nedadors van tornar a guanyar, en aquest cas a la pista del Bellsport L'Hospitalet (2-3), en un partit molt igualat entre els dos equips i l'actuació destacada del porter Josep Maria Martínez. Un triomf que ha situat als de Jordi Marín quarts -zona play-off- amb 10 punts.

A la pista riberenca, el Club va marxar al descans amb un resultat favorable  a l'electrònic de 0-2. Els gols van ser obra d'Álex Llamas (15'), que va ser pare per segon cop dos dies abans, i Luís García (16'). A la segona meitat el conjunt local va escurçar distàncies primer amb l'1-2 i després amb el 2-3 quan Raúl Martín havia marcat de nou per al Natació Sabadell, però els nedadors van resistir per sumar tres punts molt valuosos. Aquest dissabte visita el Pavelló Nord un dels equips que colidera el grup, el Cerdanyola (12 punts).

"Dijous va néixer el meu nadó, però li vaig dir al míster que volia ser de la partida, que no em desconvoqués. Guanyar i poder fer el primer gol del partit va ser molt emocionant"

Álex Llamas, jugador del CN Sabadell

Pinya dels jugadors escolapis al final del partit / Manu Palacios
Pinya dels jugadors escolapis al finalitzar el partit / Manu Palacios

Segon empat de l'Escola Pia

Per la seva part, l'Escola Pia continua sense guanyar després de cinc jornades i és a la cua de la classificació. El conjunt escolapi va rebre a casa Les Corts en un partit en què els locals van comptar amb infinitat d'ocasions per poder guanyar el partit, malgrat que el resultat final a l'electrònic marcava l'1-1

Els de Pedro Donoso van sortir endollats, disposant de grans oportunitats per obrir el marcador. Tot i això, a cinc minuts del descans, Les Corts es va avançar en el marcador mitjançant una gran jugada col·lectiva. A la represa, i ja jugant de cinc, Pepe Font es va encarregar de restablir la igualada. Pròxim compromís, a la pista del Canet, un equip que tot just suma un punt més que la Pia.

"Avui l'equip ha donat la cara durant tot el partit, però ens ha faltat la cirereta del pastís, que era la victòria per brindar-li a la nostra afició"

"Hem disposat d'ocasions per guanyar, a vegades la pilota no vol entrar i t'allunya de la victòria, que és el que hem estat buscant fins a l'últim segon del partit"