De 19:30 a 20:00
De moment ni cinc
De 20:00 a 21:00
L'Espia de Mahler
El sabadellenc Pepe Motos, intentant aturar un xut de Valera | RFEN El sabadellenc Pepe Motos, intentant aturar un xut de Valera | RFEN
13.04.2024 14:50

L’Astralpool elimina el Terrassa i se cita a la final amb l’Atlètic-Barceloneta (6-5)

L’Astralpool Natació Sabadell jugarà la final de la Copa del Rei per tercer any consecutiu. Malgrat que homes com Fran Valera no es troben al 100% —ahir no va disputar l’eliminatòria de quarts contra el Mediterrani (17-9)— l’equip de Quim Colet s’ha carregat el Terrassa en el derbi vallesà de semifinals havent de tirar d’ofici i patiment, i demà (11:30h) buscarà treure’s a Son Hugo l’espina de la temporada passada contra l’Atlètic-Barceloneta, el gran dominador de les últimes 11 edicions, qui ha resolt amb comoditat el seu particular derbi contra el CNB (16-8)

Quatre minuts ha trigat l’Astralpool a obrir el marcador en una acció ràpida de Kosta Averka, qui ha assistit a un Blai Mallarach lliure de marca. Tot i que els de Quim Colet no estaven fins en les superioritats, en defensa eren un mur impenetrable. Edu Lorrio també ha posat de la seva part aturant un penal a Jordi Chico. En l’altre extrem de la piscina, Alberto Barroso ha trobat el primer encert en home de més, Valera ha marcat en la seva primera acció a l’aigua i Averka ha situat el 4-0. No ha estat fins als últims segons del segon quart quan Nacho Bargalló ha estrenat el compte particular dels egarencs.

Decideix un penal de Valera

El mateix Bargalló s’ha posat el Terrassa a l’esquena en el tercer quart. Barroso, a més, ha fallat un penal i en l’acció següent, Gerard Cuacos ha marcat el 4-3. Fynn Schütze ha ampliat diferències en superioritat, però el tercer gol de Bargalló ha suposat el 5-4 en un mal parcial del Club que ha tingut continuïtat quan Ricard Alarcón ha empatat de penal a l’inici de l’últim quart. En aquesta mateixa circumstància, Valera ha posat el 6-5 per a l’Astralpool faltant tres minuts per al final. Un gol que acabaria sent el de la victòria. Lorrio ha aturat el seu segon penal al mateix Alarcón, qui posteriorment s’ha enganxat amb Averka i tots dos han acabat expulsats amb vermella directa. Caldrà veure si el bielorús pot jugar demà. Entre imprecisions s’ha esgotat el temps i el mateix marcador de Bucarest ha servit per passar a la final de la Copa del Rei.

FITXA TÈCNICA
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze (1), Vidović, Valera (2), Barroso (1), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach (1), Bustos i Teclas
CN Terrassa: Motos, Sabadell, Bruce, Alarcón (1), Pericas, López-Escribano, Bargalló (3), Cuacos (1), Comas, Díaz, Rodríguez, Chico i Sánchez
Àrbitres: David Gómez, Xevi Buch
Parcials: 1-0 / 3-1 / 1-3 / 1-1