Fórmula Musical
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Obert per Vacances (R)
Jan Pérez i Unai Biel, en una acció del partit | CNAB Jan Pérez i Unai Biel, en una acció del partit | CNAB
28.05.2024 21:26

L'Atlètic-Barceloneta colpeja primer a un combatiu Astralpool Natació Sabadell (15-12)

Tot i perdre per tres gols de diferència, l'Astralpool Natació Sabadell ha venut cara la seva pell en el primer partit de la final del play-off de la Divisió d'Honor masculina. A tres minuts per acabar el tercer quart, el marcador de la piscina Sant Sebastià reflectia un emocionant 9-9. Però l'Atlètic-Barceloneta és molt Atlètic-Barceloneta i, amb una reacció de campió, s'ha assegurat el primer punt i es queda a un sol pas del dinovè títol consecutiu

La definició de sortida en tromba es queda curta amb la posada en escena dels mariners. En 21 segons ja havia marcat Felipe Perrone i, a l'equador del primer quart, els locals ja manaven per un clar 4-0. Javi Bustos ha taponat l'hemorràgia amb un gol en superioritat, però el mateix Perrone ha transformat un penal per tancar el període inicial amb 5-1

Alberto Barroso lidera la remuntada

Tot i que Alberto Barroso i Fynn Schütze han retallat diferències en el segon quart, els mariners han tallat d'arrel la reacció sabadellenca amb dos gols 'fàcils' de Roger Tahull i Martin Famera. Barroso, amb tres dianes consecutives, ha decidit posar-se l'equip a l'esquena i ha situat l'Astralpool a només un gol (7-6), però l'ex del Club Bernat Sanahuja, amb un altre penal, ha frenat l'ímpetu abans del descans.

Edu Lorrio ha aturat el tercer penal del Barceloneta només reiniciar-se el joc i Blai Mallarach ha marcat el 8-7 en superioritat. Tot i una acció de murri d'Álex Bustos, finalment els de Quim Colet han aconseguit empatar de la mà de Jan Pérez i un autogol d'Unai Aguirre. I encara quedaven 11 minuts de partit per somiar.

Parcial de 5-0 per evitar la sorpresa

Els mariners, no obstant això, s'han encarregat de despertar ràpidament el Club. Una gran vaselina de Sanahuja ha situat el 12-9 sobre la botzina del tercer quart i els boies Miguel de Toro i Roger Tahull han sentenciat des dels dos metres. Quan Schütze ha trencat el parcial de 5-0, ja era massa tard. Dijous (19:30h), segon (i últim?) assalt de la final a la Finetwork Aquàtics.

Zodiac CN Atlètic-Barceloneta: Aguirre, Famera (1), Sanahuja (3), Munárriz (2), De Toro (2), Larumbe, Pavillard (2), Zović, Tahull (2), Perrone (2), Biel, Bustos (1) i Porter
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Bonet (1), Asensio, Schütze (2), Vidović, Barroso (4), Van Ijperen, Averka, Pérez (1), Mallarach (2), Bustos (1), Teclas
Parcials: 5-1 / 3-5 / 4-3 / 3-3
Àrbitres: Marta Cabanas, David Gómez