En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Óscar Rubio en una de les accions del partit d'avui contra l'Alcoyano | Sandra Dihör Óscar Rubio en una de les accions del partit d'avui contra l'Alcoyano | Sandra Dihör
25.03.2018 20:04

Domini sense encert del Sabadell al Collao (0-0)

El Centre d'Esports Sabadell ha igualat el seu rècord de 19 empats en una temporada, que data de l'any passat. L'última igualada ha arribat aquesta tarda a Alcoi, on els arlequinats ha tingut el control del partit però no han sabut trobat el camí de la porteria defensada per Miguel Bañuz (0-0). La primera arribada de perill l'ha tingut Pedro Capó als compassos inicials, engaltant una pilota que ha sortit fora per poc. L'única clara de l'Alcoyano l'ha tingut Navarro al quart d'hora enviant la pilota al travesser. Marc Martínez l'ha acabat refusant. Kilian també ho ha provat pocs minuts després amb un xut que ha aturat sense problemes Roberto.

El Sabadell havia sortit endollat, s'havia vist després dominat per l'Alcoyano a partir del 10', però a mesura que passaven els minuts i s'apropava el descans, de nou han estat els sabadellencs els que han recuperat la batuta de l'enfrontament. Així, Felipe Sanchón al 42' ho ha intentat amb un xut sec que ha rebutjat amb complicacions Bañuz, i dos minuts més tard Josu també ho ha provat, responent de nou el porter il·licità i en el refús del qual Pedro Capó ha rematat fora massa forçat.

A la represa ha arribat l'ocasió més clamorosa dels arlequinats. L'ha tingut Josu Ozkoidi, que ha sorprès a tothom amb un llançament de volea que ha picat a la base del pal alcoià. Els de Mario Barrera també han gaudit d'alguna oportunitat com ara l'aturada de Roberto a rematada de Kilian o el xut massa creuat de Roberto Alarcón. En l'últim minut el col·legiat ha expulsat per doble amonestació Tomás Ruso, però el Sabadell no ha tingut temps per aprofitar la inferioritat del rival. Amb aquest 0-0 al Collao, el Sabadell encadena sis jornades sense perdre i és set punts per sobre de la promoció de permanència i a vuit del descens directe.

CD ALCOYANO: Miguel Bañuz; Barreda, Galas, Tomás Ruso, Navarro; Arqués (Lado, 70'), Ribelles, López Silva (David, 80'), Alarcón; Gato i Kilian
CE SABADELL: Roberto; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Dan iGómez; Pedro Capó, Àngel, Marc Martínez, Josu Ozkoidi (Mario, 80'); Felipe Sanchón (Migue García, 88') i Arturo
GOLS: Sense gols
ÀRBITRE: Juan Antonio Campos Salinas (murcià). Ha amonestat a Kilian i Àngel. Ha expulsat per doble amonestació a Tomás Ruso
INCIDÈNCIES: El Collao. Insistent pluja, sobretot a la represa. El Sabadell ha jugat de vermell i blanc, amb la segona equipació