De 21:00 a 22:00
Amunt el teló
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Les noies de Carol Carmona en un partit d'aquesta temporada | Èric Altimis Les noies de Carol Carmona en un partit d'aquesta temporada | Èric Altimis
28.11.2022 21:24

Dos duels d'infart amb finals diferents pels equips sèniors de l'OAR Gràcia

Els dos equips absoluts del barri de Gràcia van viure dissabte a la tarda partits ajustats que es van decidir al tram final. L'equip femení que dirigeix Carol Carmona va trobar en l'Eón alacantí una pedra a les seves opcions d'escalar fins al liderat de la Divisió d'Honor Plata. Les verd-i-blanques van dominar el marcador gairebé tot el partit, però no van poder agafar una renda prou amplia. Als últims deu minuts les visitants van aconseguir fins i tot posar-se per davant. Tot i això, als segons finals es va arribar amb empat a 29, però les alacantines van poder endur-se el duel amb un gol sobre la botzina per culpa d'una errada defensiva de les de Carmona.

Amb la derrota, les gracienques trencaven la ratxa de cinc partits consecutius sense perdre, baixen a la tercera posició de la taula i s'allunyen a tres punts del líder de la lliga, el Mislata, que no va fallar al seu desplaçament a la pista de l'Handbol Onda.
Dissabte (20h) intentaran refer-se, un altre cop al carrer Boccaccio contra el BM La Roca, l'equip que els ha robat la segona plaça de la lliga i que està a només un punt de les verd-i-blanques.

"La segona part no hem acabat de jugar com al principi, no hem sabut defensar bé la número 8. A més tampoc hem atacat massa bé. Tot junt fa que hàgim perdut el partit"

"És una lliga on qualsevol equip et pot plantar cara"
Irene García, capitana de l'OAR Gràcia femení

El masculí de Pere Ayats pateix, però s'endú els dos punts
Pel·lícula gairebé idèntica la que es va viure al derbi de Can Jofresa, però en aquest cas amb l'Handbol Terrassa dominant el partit i el masculí de l'OAR Gràcia remuntant als minuts finals. Els homes de Pere Ayats arribaven a l'enfrontament a Terrassa amb una dinàmica positiva de cinc victòries consecutives i es veien les cares amb un rival de la part baixa. Tot i les premisses, que feien indicar un partit fàcil, els del barri de Gràcia van haver de suar de valent per endur-se el partit i no van ser capaços d'encapçalar el marcador fins ben entrada la segona meitat. Al final, victòria d'un gol, 31-32.

L'OAR Gràcia es troba immers a la lluita per acabar la lliga en places que donen accés a les fases d'ascens, unes places que estan més cotitzades que mai. Només els dos primers classificats de la Primera Nacional jugaran les fases i, actualment, als set primers classificats només els separen tres punts.

La pròxima jornada, contra el Sant Esteve de Palautordera (dissabte 18h), els de Pere Ayats no poden badar si volen mantenir-se a la part alta de la taula i continuar a la lluita per les fases d'ascens.

"Portàvem tota la setmana dient que seria un partit molt complicat si no sortíem com tocava. Ens va costar entrar"

"No ens podem permetre encaixar tants gols perquè sinó hem de marcar molt més per endur-nos els partits"
Jordi Sala, jugador de l'OAR Gràcia masculí

Un instant de la victòria contra el Poblenou de la passada jornada | Èric Altimis