La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Arturo celebra el tercer gol del matí a La Almozara | Críspulo Díaz Arturo celebra el tercer gol del matí a La Almozara | Críspulo Díaz
14.10.2018 14:54

Dos minuts màgics del Sabadell anul·len la reacció de l'Ebro i donen el segon triomf seguit (1-3)

El cor dels aficionats del Centre d'Esports Sabadell està fet a prova de bombes. Després de la remuntada sobre la botzina contra l'Espanyol 'B' de fa set dies, el conjunt arlequinat ha tornat a protagonitzar un desenllaç de partit que quedarà per al record. Estava sent una bona actuació dels homes de Toni Seligrat però, a deu minuts per acabar el temps reglamentari, Javi Cabezas ha fet pujar l'empat al marcador de La Almozara. La reacció de l'Ebro, però, s'ha acabat aquí. El Sabadell s'ha guardat dues fuetades per al final i la segona ha estat una autèntica obra d'art d'Arturo. Cap gol en l'històric contra l'Ebro i només un aquesta temporada a La Almozara. Registres que ha destruït avui el Sabadell.

La poca continuïtat en el joc ha estat la tònica d'un inici de partit en què Seligrat ha sorprès ubicant Josu Ozkoidi al lateral esquerre i donant la seva primera titularitat a l'heroi de fa set dies a la Nova Creu Alta: Antonio Domínguez. Tot i això, el primer ensurt l'ha donat l'Ebro amb un cop de cap de David Mainz que ha picat el travesser i, en el bot sobre la mateixa línia, Roberto ha pogut allunyar la pilota. La rèplica sabadellenca ha arribat vuit minuts després amb una rematada de Néstor Querol al cor de l'àrea que ha obligat el porter local Salva a fer gala dels seus millors reflexes. No ha fallat el castellonenc a la següent que ha tingut. A la mitja hora de joc, Antonio Domínguez ha centrat per la dreta, Arturo ha deixat passar la pilota i Querol ha aparegut al segon pal per marcar el seu segon gol com a arlequinat.

Després de vuit jornades, el Sabadell s'avançava per primer cop amb el 0-0 al marcador. I amb tranquil·litat ha viscut durant mitja hora en què ha controlat qualsevol intent d'avançar línies de l'Ebro. Al quart d'hora de la segona part, els de Manolo González han tornat a avisar, però avui la sort estava de cara. En aquest cas ha estat Tiago qui ha rematat de cap amb el mateix resultat: pilota al travesser. A partir d'aquí han estat minuts d'angoixa per als homes de Toni Seligrat, que han reculat davant l'empenta del cuer. L'empat s'estava cuinant i ha arribat al 81': centrada de Sandro, Teo Tirado li ha guanyat l'esquena a Valentín i ha aparegut tot sol Javi Cabezas per empènyer la pilota.

Semblava que el Sabadell tornaria avui sense dos punts a la butxaca però les coses han canviat radicalment en qüestió de dos minuts, el 85' i el 86'. Primer ha estat Manuel Gato, qui ha aprofitat una doble rematada d'Édgar per ser més murri que ningú i fer picar la pilota a l'àrea petita. Primer gol de l'alacantí en la seva segona etapa a la Nova Creu Alta. I, just en l'acció següent, quan encara es celebrava l'1-2, Arturo ha aprofitat una greu errada d'Ubay per córrer més que ningú i engaltar una vaselina des de 30 metres aproximadament. El golàs de la jornada. El premi al treball fosc que fa el de Cartagena a cada partit.

Després de veure el cel molt negre contra l'Espanyol 'B', primers rajos de sol. Sis punts de sis possibles en les dues darreres jornades que deixen els arlequinats a la part central de la classificació amb deu punts. Tercera vegada que, amb Seligrat a la banqueta, se sumen dos triomfs consecutius. Mai se n'han acumulat tres. L'oportunitat arribarà el pròxim diumenge (17h) a la Nova Creu Alta contra el Teruel.

CD Ebro: Salva, Jon Ander, Teo Tirado, Michele, Ubay, Liñán (Sergio Cortés, 58'), Raúl, Gerrit, Mainz (Víctor, 70'), Sandro i Tiago (Javi Cabezas, 75').
CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu (Gato, 83'); Ángel, Adri Cuevas (Édgar, 81'); Antonio Domínguez (Valentín, 66'), Pedro Capó, Néstor Querol; Arturo.
Gols: 0-1 (30') Néstor Querol. 1-1 (81') Javi Cabezas. 1-2 (85') Gato. 1-3 (86') Arturo.
Àrbitre: Igor Garcés Bargada (col·legi navarrès). Ha amonestat el local Tiago i l'entrenador Manolo González; i els visitants Nico Delmonte, Arturo, Néstor Querol i Édgar.
Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada del grup tercer de Segona Divisió B a La Almozara amb la presència de més d'una cinquantena de seguidors arlequinats.