De 11:00 a 13:00
Al Matí
De 13:00 a 14:00
Hotel Suís
El Basquet Pia ja sap el que és guanyar a la Copa Catalunya El Basquet Pia ja sap el que és guanyar a la Copa Catalunya | Joan Blanch
23.10.2017 16:39

El Bàsquet Pia s'estrena a la Copa Catalunya amb una important victòria contra el Mollet 'B'

El Bàsquet Pia ha sumat la primera victòria de la temporada a la Copa Catalunya masculina. Els d'Óscar Cervantes van derrotar a un rival directe en la lluita per la permanència, el Mollet 'B' per 68 a 71. “Estem molt contents i satisfets per aquest triomf, perquè cap dels dos havíem guanyat i era molt important per nosaltres”, ha reconegut el tècnic dels de Can Colapi. Un resultat que ha de donar ales als sabadellencs que ja havien mostrat una certa millora en l'última jornada. La pròxima cita del Bàsquet Pia a la Copa Catalunya serà divendres (21.45 h) contra el CB Sama Vilanova, que ara es troba en la mateixa situació que els sabadellencs.

Pitjor li vana anar les coses al Natació Sabadell i el Club Esportiu Sant Nicolau. Els nedadors van quedar-se sense forces en el darrer quart del partit contra el CB Granollers (66-51). Els de Miguel Ángel Gómez van arribar al descans dominant (26-36) però només van anotar sis punts al darrer quart i això els va deixar sense triomf. “Va ser un partit amb dos parts per cada equip. Una primera en la qual vam estar excel·lents i una segona en la qual ells van poder córrer i ens van acabar dominant de forma clara”, ha assenyalat el tècnic del Club. L'objectiu del Natació Sabadell és recuperar-se anímicament per la pròxima cita de la temporada que serà dissabte (17.45 h) contra el Zamar La Salle Reus.

I per últim el Sant Nicolau encara no coneix la victòria després de quatre jornades. Un mal primer temps va condemnar als d'Oriol Domínguez a la pista del Ciutat Vella. Els grana no van deixar de competir però no van poder tenir opcions de victòria. “Està demostrat que fora de casa encara ens queda camí abans de poder ser competitius”, ha afegit el tècnic del Sant Nicolau. Aquest diumenge (18 h) els d'Oriol Domínguez rebran al Torreforta, un rival que es troba amb una victòria i tres derrotes i que per tant és un bon equip per intentar sumar la primera victòria de la temporada a la Copa Catalunya.