De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
El Bordils va guanyar el partit per un punt | CASH El Bordils va guanyar el partit per un punt | CASH
14.11.2018 16:06

El Bordils acaba amb la imbatibilitat del Creu Alta Sabadell Handbol a Cal Balsach

El Creu Alta Sabadell Handbol va sumar la primera derrota de la temporada a casa. El Bordils 'B' va superar els sabadellencs per un sol gol a Cal Balsach. El conjunt de Sergi Cifré va completar un bon partit i va dominar el marcador durant tota la primera meitat. Fins al descans, el Creu Alta va mantenir un avantatge de dos punts. En canvi, el Bordils va capgirar el guió del duel i va apoderar-se del control de la segona part. Encara així, el resultat va quedar força igualat en tot moment i finalment els visitants van guanyar per un sol punt de diferència: 27-28. El tècnic local, Sergi Cifré, explica que l'empat va ser possible: "Va ser un partit maco. Ens van remuntar, però el resultat es va mantenir molt ajustat. Vam tenir oportunitats per empatar el partit". Tot i la igualtat del matx, Cifré apunta a la falta d'encert com a condicionant de la derrota: "Vam fallar algun llançament i contraatac clau, i això ens va penalitzar. En partits tan ajustats et condiciona molt i ells van tenir aquest encert amb un llançament exterior potent que ens va fer mal".

El Creu Alta Sabadell Handbol no perdia a la Lliga Catalana de la jornada 2, quan ho va fer davant l'Handbol Banyoles. Tot i la desfeta, els sabadellencs són cinquens amb nou punts i seguiran enganxats a la part alta de la taula. Aquest cap de setmana, els de Cal Balsach visitaran el Pavelló Municipal de Cambrils per enfrontar-se al Moldtrans Club Handbol Cambrils. Un equip que arriba en un bon moment de forma amb dues victòries consecutives després d'haver començat la lliga amb cinc derrotes. Sergi Cifré sap de la perillositat d'un conjunt en una dinàmica positiva i espera un duel dur: "El Cambrils és un equip molt fort a casa. Crec que serà un partit difícil, però igualat". El matx es disputarà dissabte a les 20.00.