L’Espia de Mahler (R)
Celebració del Can Rull al vestidor | CFU Can Rull Celebració del Can Rull al vestidor | CFU Can Rull
29.03.2023 16:40

El Can Rull acompanya el Tibidabo i se salva a Segona Catalana; el Sabadell Nord agafa aire

Gran cap de setmana en clau sabadellenca a la primera jornada de la fase de permanència de la Segona Catalana. D'entrada, perquè el Can Rull Rómulo Tronchoni, que ho tenia tot de cara amb els punts arrossegats de la primera fase, es va salvar matemàticament guanyant a casa el Vic Riuprimer (3-2) en un partit ple d'alternatives. Els osonencs es van avançar en el 37', però just abans del descans, els de Jose García 'Numosky' van aconseguir empatar per mitjà de Ramon Guitart. Just a l'inici del segon temps, Manolo Morillo va posar per davant els de la zona oest, però l'alegria va durar set minuts amb el 2-2 dels vigatans. Amb l'enfrontament totalment obert, un gol d'Éric Bellón a falta d'un quart d'hora va donar els tres punts al Can Rull, que ara viurà amb tranquil·litat les últimes cinc jornades, començant per la del San Lorenzo aquest dissabte (19h) a casa.

"Vam fer una primera fase molt bona i veníem amb una sèrie de punts importants. Molt malament se'ns havia de donar, però contents per haver guanyat i estar matemàticament salvats"

Jose García 'Numosky', entrenador

Per la seva part, el Sabadell Nord va obtenir un triomf molt important al camp del Taradell (0-1). Els de David Campuzano van aguantar la primera meitat el 0-0 amb condicions de vent en contra i ho van aprofitar a la segona part quan Iván García va marcar l'únic gol del partit en el 57'. Amb aquesta victòria, els de la zona nord es distancien en set punts de l'últim classificat, el mateix Taradell, i diumenge (12h) rebran a Ca n'Oriac el Berga.

"Per a nosaltres era una final, un partit clau perquè sumar els tres punts o no perdre allà et deixava bastant bé"

David Campuzano, entrenador

Per últim, el Tibidabo, ja salvat, va caure a casa contra l'Atlètic Gironella (1-3) i aquest cap de setmana descansa.