En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
El Tibidabo va perdre el seu segon partit en tota la temporada | Xavi Colomer El Tibidabo va perdre el seu segon partit en tota la temporada | Xavi Colomer
16.11.2021 17:39

El Can Rull s'endú el derbi contra el Tibidabo i es posa per davant a la classificació

El Can Rull es va imposar al Tibidabo per 4-2 en el segon derbi de la temporada a Segona Catalana. Els locals van sortir al partit amb la intenció d'anar a buscar al seu rival i avançar-se al marcador. Marc Suárez aprofitava una pilota a l'espai per definir per sobre del porter i col·locar el primer gol. El Tibidabo, que no trobava manera de fer mal als locals, es veia superat constantment per aquestes passades llargues. Poc abans del descans, Suárez feia el 2-0 des de l'àrea petita.

La segona part va començar amb un canvi de sistema per part dels visitants. El 3-5-2 plantejat pel tècnic Toni Sallès, va complicar molt les coses a un Can Rull que buscava les seves oportunitats al contraatac davant un Tibidabo bolcat a l'atac. En el minut 65 i aprofitant un rebuig en un córner, retallarien distancies en el marcador. Ja en el temps afegit, un altre cop Marc Suárez, va aprofitar un u contra u davant del porter per marcar el 3-1 i completar el seu hat-trick. Tot i això, els de Torre-romeu no es van rendir i encara van ser capaços de retallar distàncies un cop més. Ja pràcticament sobre el xiulet final i amb un Tibidabo sense defensa, Ayoub Charga va marcar el 4-2 definitiu.

Ara, tots dos equips se situen a la zona tranquil·la de la classificació. El Can Rull és vuitè amb 10 punts, mentre que el Tibidabo és novè amb nou punts. Tots dos equips tindran la possibilitat d'allunyar-se (més) de la zona baixa aquest cap de setmana. Els de la zona oest visiten al Natació Terrassa (dissabte 17:00h) i els de Torre-romeu reben al cuer Avià (diumenge 12:00h).

"Nosaltres intentem jugar sempre igual. Hem fet una gran primera part, però ells a la segona han apretat i ens han complicat les coses. Tenen controlat el 3-5-2, però hem pogut defensar bé i al final hem sentenciat"

"Anem partit a partit. Necessitàvem sumar un parell de victòries seguides per a guanyar confiança"

JoseGarcía 'Numosky', tècnic del Can Rull

"Tenen jugadors ràpids i que van bé a l'esquena. No hem sabut anar bé a la pressió i ells ho han aprofitat"

"Anirem amb tot la setmana que ve i ens dona igual si és l'Avià o un altre rival. Són tres punts més"

Toni Sallés, tècnic del Tibidabo

D'altre banda, el filial del Centre d'Esports Sabadell és encara més líder després de la seva victòria (0-4) al camp del Can Trias. Als arlequinats van dominar completament el partit i segueixen amb la seva bona dinàmica que els ha portat a treure 4 punts al segon classificat, la Pirinaica. Aquest dissabte (18:30h) visita Olímpia el Gironella, tercer en la taula i un dels equips més en forma de la categoria.

"Vam poder encarrilar el resultat en la primera part. Ens van posar dificultats, però ho vam fer bé"

"Tenim una plantilla molt competitiva i és important lluitar sempre. Els gols estan entrant, de manera que estem molt contents"

Carles Fernández, jugador del CES B

Finalment en el grup 5, la Sabadellenca va perdre en la seva visita al Lloreda (5-2), i és antepenúltima amb 5 punts. Els de Jesús Rueda 'Betis' rebran diumenge (11:30h) el Molletense.