De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Alegria entre els membres del Can Rull a la mateixa gespa | Pau Vituri Alegria entre els membres del Can Rull a la mateixa gespa | Pau Vituri
17.09.2022 23:35

El Can Rull s’endú el derbi inaugural contra el Sabadell Nord en un final apoteòsic (2-1)

Feia més de quatre anys que Can Rull Rómulo Tronchoni i Sabadell Nord no es veien les cares en partit oficial i l’espera ha valgut la pena. El derbi que inaugurava la temporada al subgrup 4B de la Segona Catalana ha tingut tots els ingredients possibles: gols, expulsions, tensió, intensitat… i una remuntada local en el minut 98’ que ha fet explotar d’alegria la Zona Esportiva Municipal de Can Rull. Els de Jose Garcia ‘Numosky’ s’han endut els primers tres punts del curs jugant tota la segona meitat —a excepció de l’acció del 2-1— amb un home menys. La tan gastada cita d’Helenio Herrera que diu que es juga millor amb 10 que amb 11 ha cobrat tot el seu sentit.

Tots dos equips s’han dedicat uns primers minuts de tempteig per provar els dos porters, Lluri Granado i Roger Garcia. A partir de la mitja hora de joc, el Can Rull ha pres el control territorial del partit, malgrat no crear massa perill en la definició. Tot i això, a les acaballes del primer temps s’ha desencadenat una de les accions clau del derbi: pèrdua local en camp contrari i dura entrada d’Édgar Garcia que el col·legiat Carmona Santandreu ha castigat amb vermella directa. Al servei de la mateixa falta, pilota penjada i anticipació de Kevin del Corral per superar el seu excompany Granado i avançar els de David Campuzano.

Tot i la inferioritat numèrica, el Can Rull ha estat amo i senyor de la segona meitat. Els de ‘Numosky’ s’han apoderat del partit i han rondat constantment l’àrea dels de la zona nord, incapaços de posar en pausa el ritme intens que proposava el rival i de fer mal al contracop. El premi ha arribat a deu minuts per al final del temps reglamentari amb una centrada lateral que ha acabat introduint Marc Suárez ‘Lucho’ de rebot al fons de la xarxa. No s’ha conformat amb l’1-1, el Can Rull. El central Mallen ha avisat amb un cop de cap molt perillós en una acció de pilota aturada i, com si fos un calc de la primera meitat amb els papers intercanviats, el Sabadell Nord ha tallat l’últim atac del partit en el 96’. Segona groga a Marc Duran i vermella directa a Jon Comellas per protestar. Els de la zona oest han penjat la pilota a l’olla i ha aparegut Javi Marcos al segon pal per fer esclatar les escenes d'apoteosi a Can Rull.

El Tibidabo comença empatant

Per la seva part, el tercer equip sabadellenc en discòrdia al subgrup 4B, el Tibidabo Torre Romeu, ha arrencat amb un empat (2-2) al camp del Club Natació Terrassa. Quan els de Toni Sallés havien igualat per mitjà d’Abel el gol inicial de penal de Quim Honorato, el mateix futbolista local ha tornat a avançar el Natació al límit del descans. Ja a les acaballes, Toni Mesa ha situat la igualada i el ’Tibi’ ha aguantat el marcador els últims minuts malgrat l’expulsió d’Álex Sánchez.