En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
El porter Llorenç Granado va haver d'intervenir en nombroses ocasions. | Sergi Park El porter Llorenç Granado va haver d'intervenir en nombroses ocasions. | Sergi Park
11.02.2019 12:24

El Can Vidalet acaba amb les ratxes del Sabadell Nord

Fi de la ratxa d'una volta sencera sense caure casa i fi de la ratxa de 21 mesos seguits sense perdre dos partits consecutius. El Sabadell Nord va veure com se li esfumaven ambdues bones dinàmiques amb la derrota contra el Can Vidalet per (1-2). El pitjor va ser que el conjunt d'Esplugues va merèixer clarament emportar-se la victòria, tal i com admetia l'entrenador dels de Ca n'Oriac, Quico Díaz: "Han estat superiors en tots els aspectes. Han intentat en tot moment crear-nos perill, i si hi ha hagut un equip que ha merescut guanyar, aquest ha sigut el Can Vidalet. Ha estat, i de llarg, el nostre pitjor partit de tota temporada"

En iniciar el matx, res feia indicar que les coses anirien com van acabar. En el minut 4, un clar penal favorable als locals va servir perquè Jairo Díaz anotés l'únic gol arlequinat. La lesió del porter visitant Oliver Sánchez pocs minuts després, posava les coses més de cara pels locals, però res més lluny de la realitat: "El partit ha donat un tomb. Lluny d'enfonsar-se amb l'1-0, han sabut reaccionar. És un conjunt amb potencial i que mereixeria estar més amunt. Si a més nosaltres no estem bé, ho acabem pagant car", reconeixia Díaz.

El Can Vidalet va portar el pes en atac durant pràcticament tot el partit. El seu esforç es va veure recompensat en iniciar la segona part. En cinc minuts, Raul Capitán va capgirar el marcador, primer amb una bona jugada individual i després aprofitant que la defensa local no allunyés una pilota rebotada. "Hem sortit una mica dormits a la segona part i ells han sortit forts. Però són circumstàncies del partit i nosaltres seguirem lluitant, que ningú ho dubti", deia Jairo Díaz, l'anotador de l'únic gol del Sabadell Nord.

Precisament va ser amb el gol de l'atacant quan es va produir un dels gestos més bonics del matí. En transformar el penal, tot l'equip va anar a abraçar Alejandro Alegría, lesionat de gravetat la setmana passada a Rubí. "S'ho mereix, llàstima per la derrota perquè també li volíem dedicar la victòria", assegurava Jairo.

Els arlequinats intentaran retrobar-se amb el triomf la setmana vinent al camp del Girona 'B', segon classificat de la Primera Catalana. Els de Ca n'Oriac, amb la derrota, baixen un lloc i són cinquens.