En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Els jugadors del Mercantil celebrant la victòria contra el Nàstic Manresa | @CEMercantil Els jugadors del Mercantil celebrant la victòria contra el Nàstic Manresa | @CEMercantil
12.12.2022 19:30

El CE Mercantil encadena un any sense perdre

Més de 365 dies és el que porta el juvenil de Mercantil sense conèixer la derrota en lliga. Els de Marc Xalabarder mantenen una ratxa que va començar l'11 de desembre de 2021, dia en què van perdre l'últim partit de lliga, en aquell moment a la preferent juvenil.

Els blaugrana, ja a la Lliga Nacional, no han perdut cap partit en el que portem de temporada, amb un balanç de sis empats i cinc victòries. L'última, aquest mateix cap de setmana al municipal Joan Murtró en un partit boig contra el Nàstic Manresa que va acabar 4-3 amb un gol dels blaugrana a l'últim minut.

Els bagencs, tot i avançar-se tot just començar l'enfrontament, van veure com l'equip de Xala es posava 3-1 al poc de la represa. Els últims cinc minuts van ser d'infart, amb dos gols del Nàstic Manresa per empatar el partit i, quan semblava que hi hauria repartiment de punts al Joan Murtró, un gol de Marc Aguilar decantava el matx pels mercantilistes. Gràcies a la victòria, el Mercantil torna a la segona posició de la lliga, a tres punts del líder, el Cornellà. Els de Marc Xalabarder intentaran tancar l'any 2022 invictes contra el cuer de la categoria, el Cerdanyola.

"La ratxa ens serveix per motivar als nostres jugadors i ho tenim molt en compte"

"Anar dia a dia és la base de tot"
Marc Xalabarder, entrenador del CE Mercantil

"La ratxa ens dona confiança i reflecteix la gran família que tenim dins i fora el camp"

"Hem de pensar que ens podrien haver empatat, i ho hem de tenir en compte de cara als pròxims partits"
Hugo Santana, jugador mercantilista

Victòria del Juvenil A del CE Sabadell per agafar aire
El Juvenil A del Sabadell va aconseguir una victòria important per desenganxar-se de la zona baixa de la taula. Els tres punts contra la Grama permet a l'equip arlequinat respirar una mica després d'una mala ratxa on els de Marc Nomen van encadenar un empat i tres derrotes seguides que no els deixaven gaire ben posicionats a la classificació.

El Centre d'Esports va obrir el marcador amb un gol de Xiaoke i a falta tres minuts pel descans la Grama va igualar el duel des del punt de penal, finalment Ricard Pulido, un altre cop des dels 11 metres, va acabar marcant l'1-2 definitiu. Els Arlequinats se situen a la zona plàcida de la Divisió d'Honor Juvenil, desens amb 17 punts.

L'equip intentarà mantenir la bona dinàmica contra el Girona, que està només un punt més amunt que l'equip sabadellenc. El partit decidirà en quina posició queden els dos equips abans de l'aturada nadalenca.

"Des de fa tres jornades l'equip està competint millor, generant més perill que els rivals"

"El partit de la Grama era important per despenjar-nos del grup de baix i aixecar una mica el cap"