De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
De 15:00 a 16:00
Generació BSO (R)
Pinya del CNS abans de l'inici del partit | Pau Vituri Pinya del CNS abans de l'inici del partit | Pau Vituri
28.09.2021 17:23

El Club Natació Sabadell estrena el caseller de victòries al ritme d'Álex Llamas

Si la primera jornada va acabar amb un empat i dues derrotes dels representants sabadellencs d'enguany a la Segona 'B' de futbol sala, la segona no ha millorat massa aquests registres. Dues noves desfetes, totes dues contundents pel resultat, i la primera victòria del curs

Club Natació Sabadell 8-6 Muro

L'afortunat va ser el Club Natació Sabadell, que es va imposar al Pavelló Nord al Muro mallorquí amb força dificultats. I això que Álex Llamas, amb un recital de qualitat, va signar un doblet en els primers 44 segons de partit. Quan un dels nouvinguts, Pep Costajussà, es va inventar una sotana d'esquenes per fer el 4-1, tot feia indicar que seria un triomf plàcid per als de Borja Burgos. A la segona part, no obstant això, l'equip balear va demostrar ser un bloc rocós, tot i acabar de pujar de categoria, i va amenaçar els tres punts amb el 7-6. Pepe Font, amb un doble penal, va fer el gol de la tranquil·litat a menys de dos minuts per acabar. El Club tindrà ara un segon compromís consecutiu al Pavelló Nord contra un Cerdanyola que encara no ha puntuat.

"L'inici ha estat somiat. Semblava que seria un partit més senzill, però quan hem baixat el ritme ens han posat les coses complicades"

Álex Llamas, jugador del Club

Barceloneta 10-4 Escola Pia

Pitjor li van anar les coses a l'Escola Pia a la pista d'un dels principals candidats a fer el playoff d'ascens. Els de Pedro Donoso, que havien empatat en l'estrena contra la UD Ibiza, van rebre un correctiu a la Barceloneta. Tot i avançar-se en el marcador i competir fins al 6-3, els de Pedro Donoso es van desfer en els últims minuts jugant de cinc. Van pesar, i molt, les absències per lesió d'homes importants com Jordi Sardà, Arnau Graell o els germans Comadran. La tercera oportunitat per sumar el primer triomf del curs arribarà novament a domicili i, precisament, contra el Muro.

"El partit va ser força igualat, vam competir de tu a tu contra un gran favorit. Encara que sembli mentida, no ens van generar ocasions de jugada seva, tot va ser d'errades infantils nostres"

Marc Pagès, capità de la Pia

UD Ibiza Gasifred 7-1 Amics del Pou Escorial Insercad

I dels tres equips sabadellencs a la categoria de bronze, l'únic que encara no ha puntuat és l'Amics del Pou. Els d'Els Merinals tenien un inici de calendari complicat i dissabte van cedir novament a la pista de la UD Ibiza, un altre dels equips cridats a estar a dalt. Els de Francis Barragán van aconseguir arribar al descans sense que es mogués el marcador, però van acabar claudicant en els segons 20 minuts, fent el gol de l'honor en el 36'. L'Escorial està empatat a zero punts amb tres equips més, Cerdanyola, Muro i Segorbe, però és cuer del grup 3 amb un balanç de tres gols a favor i 16 en contra en només dues jornades. Aquest pròxim cap de setmana tornen al Pavelló Nord per seguir amb el seu 'Tourmalet' d'inici contra la Barceloneta.