De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
El Quadis CN Mataró va remuntar els locals | CNS El Quadis CN Mataró va remuntar els locals | CNS
19.12.2018 17:16

El Club Natació Sabadell veu com el Quadis Mataró remunta en un gran partit a Divisió d'Honor

El Club Natació Sabadell va perdre un igualadíssim partit davant el Quadis CN Mataró en la desena jornada de la Divisió d'Honor de tennis taula. El conjunt nedador va començar bé el compromís. Només un partit perdut per Iván Ruíz va evitar el 3-0 inicial. Amb un 3-1, dos partits fluixos de Ruíz i Yuri Beschastnyy van permetre els maresmencs igualar la partida. Amb l'empat a tres, Pere Weisz i Ferran Brugada no van poder evitar la victòria del Mataró i van acabar caient per 3-4. Brugada lamenta la derrota perquè frena en sec una dinàmica positiva de l'equip: “Havíem agafat una ratxa molt bona de victòries i és una llàstima perquè aquesta derrota ens ha frenat”. Aquest dissabte (17h), el Natació afrontarà una l'última jornada de l'any contra l'Escala. Un rival que no ha completat el millor inici i que acumula uns números totalment contraris als palistes del Club. El conjunt gironí ha sumat set derrotes davant els tres únics triomfs en 10 enfrontaments.

El Falcons torna a la competició

A Primera Nacional, després de tres setmanes de descans, el Club Falcons tornarà aquest dissabte a la competició. Unes vacances que no han estat massa agraïdes pel tècnic Joan Nogueras: “Venim d'una victòria que ens va donar molta moral i no volíem tenir aquesta jornada de descans”. Amb set victòries i tres derrotes, els falconistes són segons a quatre punts del líder i empatats amb el Nàstic de Tarragona, que és tercer. La situació a la classificació no és negativa, però Nogueras esperava estar millor: “Per l'objectiu que ens havíem marcat, no hem arribat on volíem. Estem on ens mereixem i hem de ser optimistes i pensar que el futur ens donarà objectius encara més brillants”.

De moment, l'objectiu a curt termini és guanyar aquest dissabte (16h) al Nàstic de Tarragona. Amb números iguals als del Falcons, el tècnic pensa que els tarragonins seran un rival molt dur: “Esperem un partit molt complicat en el qual haurem de suar. El seu balanç a casa és molt bo i, a més, juguen amb una pilota diferent de la nostra”.