De 08:00 a 08:30
Ona d'Escacs (R)
02.12.2023 22:57

El Club no perdona al Futsal Pia i s'endú el seu cinquè derbi consecutiu (10-3)

Mai un derbi entre el Natació Sabadell i l'Escola Pia havia tingut un marcador tan desequilibrat. De fet, des de la temporada 2019/20 s'havien decidit, com a màxim, per dos gols. El d'avui, però, ha estat d'un domini aclaparador dels nedadors, que no han tingut pietat dels escolapis imposant-se 10-3 aprofitant el joc de cinc a la desesperada dels de Pedro Donoso a la segona part.

L'emoció ha quedat reservada per a la primera meitat. El partit s'ha trencat quan el Club s'ha posat 3-0 amunt amb els gols de Luis García, Álex Llamas i Arnau Pineda, però la Pia ha sabut reaccionar gràcies a l'encert de Marcel Bravo a boca de canó i de Lenny Ramos. Llamas, desfermat, ha fet el 4-2 després d'una jugada col·lectiva abans que Pineda, poc abans del descans, fos expulsat.

Arnau Pineda ha fet un gol i després ha vist la vermella | Roger Benet

El conjunt escolapi, però, no ha trobat la manera de retallar distàncies en superioritat. Curiosament, quan els avui locals han recuperat el cinquè efectiu ha arribat el gol de l'ex del Club Pepe Font. I fins aquí el derbi, perquè des d'aquest punt només ha tingut els colors blanc i blaus. Un a un s'han anat succeint els gols dels de Pau Machado: Llamas ha signat el hat-trick, Marc Hermosel ha fet el 6-3, Luis García, ja sense oposició del porter, el setè, Hermosel de nou el vuitè de penal (amb el porter David Loinaz expulsat), García a porteria buida completava el seu particular pòquer, i Álex López feia el desè.

Contundent triomf, doncs, per a un Club que es consolida a la zona alta del grup 3 de Segona B i deixa la Pia a vuit punts de distància. Per la resta, l'únic episodi de tensió més remarcable al Pavelló Nord s'ha viscut quan suposadament un aficionat local ha deixat anar un comentari racista cap al delegat de la Pia, Ismael Pouaty, però el joc s'ha reprès amb normalitat.