De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
El Club ha guanyat els quatre partits que ha jugat fins ara | CNS futbol sala El Club ha guanyat els quatre partits que ha jugat fins ara | CNS futbol sala
17.11.2020 16:34

El CN Sabadell de futbol sala també sap remuntar i continua imparable

El Club Natació Sabadell de futbol sala segueix líder en solitari en el subgrup 3B de Segona Divisió B Nacional. L'equip sabadellenc es va imposar en la seva visita a Mataró (3-4), però no sense patiment. Després d'enfrontar-se contra els últims tres classificats, el Natació va lluitar de valent per endur-se els tres punts contra els mataronins, que no li va posar les coses gens fàcils, tot i només portar tres punts en el caseller. El jugador nedador Ferran Ruiz destaca que aquest partit va ser el més igualat fins ara: "El Mataró era el rival més complicat dels quatre partits que hem disputat. Era una pista molt complicada, però vam poder treure els tres punts". El jugador sabadellenc subratlla la bona feina de tot l'equip, especialment dels porters, que estan fent grans aturades de molt nivell i que això condiciona el resultat. Per la seva part, Ruiz està satisfet amb el seu rendiment i espera ser important per l'entrenador Borja Burgos: "Penso que he donat un pas més, de cara a porteria estic millor que l'any passat". El Natació Sabadell tindrà ara una oportunitat d'or per distanciar-se a la primera posició. Si guanya, podrà avantatjar amb sis punts al seus rivals. Tot passa per aconseguir el triomf al Pavelló Municipal Nord, aquest dissabte (16:45 h), contra el Segorbe, segon a la classificació amb nou punts, empatat amb el Manresa.

D'altra banda, l'Escola Pia Sabadell va encaixar la primera derrota de la temporada en el seu subgrup 3A, contra el líder, el Bellsport L'Hospitalet (4-6). El partit va començar igualat amb ocasions pels dos conjunts, però va ser l'Escola Pia qui es va avançar amb dues dianes. Tot i això, els sabadellencs van pagar car els errors i van encaixar cinc gols abans del descans. El jugador escolapi Carlos Povedano alerta que si l'equip vol mirar cap a dalt, no es pot desconcentrar d'aquesta manera: "En aquesta lliga, si desconnectes contra un rival fort uns minuts ho acabes pagant. En sis o set minuts, ens van remuntar per errors que no ens podem permetre". D'altra banda, el tècnic Pedro Donoso encara no s'ha assegut a la banqueta enguany. En les primeres dues jornades, es va absentar per arrossegar una sanció del curs passat; ara, per motius familiars, tampoc pot estar al costat del seu equip. Amb la jornada pendent contra el Cerdanyola encara per disputar, la Pia visitarà el segon classificat del subgrup: la Unión Santa Coloma (dissabte, 16h).